(P) Medical Center Cologne, lider in tratamentul cancerului si a bolilor cronice degenerative

Dată publicare: 06-02-2012 22:05
Dată actualizare: 18-09-2012 00:10


Medical Center Cologne (MCC) a fost infiintat de Robert WD Gorter, MD, PhD si a fost sub conducerea sa in ultimii doisprezece ani.

Medical Center Cologne este un centru medical dedicat cu precadere tratarii cancerului folosind terapii non-toxice si a bolilor cronice, cum ar fi infectiile cu hepatita de tip B si C si HIV. Dr. Gorter a dezvoltat acest program dupa mai mult de treizeci si cinci ani de experienta clinica. Faptul ca a supravietuit cancerului si a fost director de program in domeniul de tratament SIDA si de cercetare timp de patru este inca o dovada ca modelul Gorter este bazat pe experienta personala, cercetare extensiva si zeci de ani de experienta clinica.

Eficacitatea celulelor dendritice in combinatie cu hipertermia in Modelul Gorter

"In ziua in care vaccinam un pacient cu celule dendritice, primul pas este de a induce febra – fie hipertermie totala, fie prin hipertermie locala. In primul caz de hipertermie, vom creste temperatura corpului de baza a pacientului intr-un mod foarte elegant, cu infrarosu, cu 1,5 maxim 2 grade. Apoi, dupa ce pacientul face un dus si este complet reimprospatat, se aplica celulele dendritice. Studiile si experienta noastra arata ca eficacitatea vaccinarii cu celule dendritice este sincer crescuta daca se combina cu hipertermie. Pentru pacientii care dintr-un motiv anume nu pot fi supusi la hipertemia totala, cum ar fi persoanele cu cancer cerebral sau metastaze in creier (unde ar fi o contraindicatie), acestia vor face hipertermie locala in ziua in care primesc vaccinul", a explicat Montassar Cherif, MD - Medical Center Cologne.

Robert WD Gorter, MD, PhD – invinge cancerul si pune bazele Modelului Gorter

Dr. Robert Gorter, directorul MCC, este insusi un invingator in lupta importiva cancerului. In 1976, a fost diagnosticat cu un cancer testicular in stadiu terminal si nu a mai avut nici o alta optiune terapeutica. Pentru a se trata, Dr. Gorter a apelat la terapii non-toxice, bazate pe sustinerea si intarirea sistemului imunitar.

"La acel moment, celulele dendritice nu erau cunoscute, prin urmare, nu puteam sa le utilizez ca terapie, dar am facut hipertermie si m-am injectat Viscum album (vasc). Am decis sa nu dezvalui nici macar apropiatilor diagnosticul de stadiu terminal de cancer pentru a nu fi stigmatizat sau privit cu mila. In loc sa ma concentrez asupra bolii, mi-am pus toata energia la bataie pentru a construi o cariera. Stiind ca radiatiile si chimioterapia ar putea provoca efecte adverse masive si neavand o speranta de viata prelungita, fiind deja in stadiu terminal, am decis sa ma orientez spre un tratament non-toxic", a explicat dr. Gorter.

"Mi-a luat aproximativ un an pentru a ajunge la remisie completa. Totul s-a intamplat acum mai bine de trei decenii in urma. Am continuat sa traiesc toti acesti ani la maxim, fara semne sau simptome de cancer. Cred ca ceea ce m-a ajutat in plus, si intr-adevar ajuta in general pacientii, este modul in care mintea si inima functioneaza impreuna. Ajuta sa ai o viziune si sa simti ca detii controlul asupra tratamentului pe care il urmezi. Desigur, speranta este si ea extrem de importanta. Eu chiar cred ca acest lucru este, de asemenea, baza modelului Gorter, prin care incercam sa oferim pacientilor o speranta realista, o viziune clara asupra tratamentului pe care il urmeaza, dar nu in ultimul rand, incredere in ceea ce fac", a mai spus dr. Gorter.


VIDEO PROTVPLUS.RO