Nicoleta Luciu vorbeste despre noile implanturi cu silicon. Ce va sfatuiesc specialistii sa alegeti
Un bust generos nu tine o viata. Ne-a demonstrat acest lucru si Nicoleta Luciu. Vedeta a apelat la silicoane dupa ce a nascut, desi natura a fost generoasa cu ea. Medicii ne explica diferenta dintre protezele de mii de euro si cele foarte ieftine.
Cine s-ar fi gandit ca bustul generos al Nicoletei Luciu va avea nevoie intr-o zi de implanturi cu silicon? De la tanara sexy care a innebunit barbatii cu decolteul ei, Nicoleta s-a transformat in mamica dedicata 100% celor patru copii.
Dupa un regim drastic de slabire, Nicoleta Luciu s-a hotarat sa-si recapete formele ferme de altadata cu ajutorul unui chirurg estetician.
Interventia a fost facuta cu laser si fara dureri. Implanturile de silicon, cu o greutate de 570 grame fiecare, au fost introduse prin areola. In plus, folosirea laserului a redus vizibilitatea cicatricei cu pana la 90%.
Nicoleta asteapta cu nerabdare ca sanii sa ajunga la forma finala.
Desi piata este plina de oferte pentru implanturi la preturi scazute, Nicoleta Luciu nu s-a gandit niciodata sa opteze pentru proteze ieftine.
Costul implantul ei a fost de 4.500 euro. La aceasta suma s-au adaugat 1.500 euro, pretul pentru interventia de ridicare si reconstructie a glandei. Totalul: 6.000 de euro.
"Sunt scumpe, dar in general optez pentru ce este mai bun, prefer, chiar daca nu as avea bani, as astepta, as strange, sa optez pentru ce este mai bun. M-a incantat ca sunt sunt pe viata si pentru cine doreste sa faca copii, nu are probleme, poate sa alapteze, sanii revin la forma initiala mai repede si nu vor avea probleme", spune Nicoleta.
Implanturile pentru care a optat Nicoleta Luciu, au fost personalizate. Astfel a fost redus riscul ca implanturile sa nu i se potriveasca.
Acum cateva luni, mii de femei din toata lumea au fost obligate sa isi inlocuiasca implanturile periculoase. Asa ca medicii atrag atentia asupra riscurilor unor proteze de calitate proasta.
"Am vazut ca implanturile pe piata romaneasca pleaca de la 2.000-2.500 de euro. Intotdeauna sunt implanturi de slaba calitate la pretul asta. Pana la 3.000-3.500 pentru implanturi foarte bune", precizeaza dr. Calin Dobos, specialist in chirurgie plastica.
Exista mai multe tipuri de implanturi.
"Toate impalnturile au invelisul din silicon. Unele firme au suflat acest invelis cu poliuretan sau cu carbon. Poliuretanul dispare, dar nu stim unde, asa ca s-a renuntat usor la ele. Cele cu ser fiziologic erau foarte populare, apoi cand au aparut cele cu silicon nu s-a mai folosit", explica dr. Calin Dobos.
"Exista 2 tipuri de gel siliconic. Exista un gel siliconic moale si exista un gel siliconic ferm. Calitativ vorbind, implantul care prezinta invelisul neted nu este de o buna calitate. Asa erau o mare parte din implanturile care au dat probleme in anii trecuti. Daca gelul este moale, nu e de o buna calitate."
Implanturile umplute cu gel siliconic moale se deplaseaza usor si pot forma cute inestetice. Iar in cazul unui accident, pot crea mari neplaceri. In plus, au o garantie de doar cativa ani. Dupa aceasta perioada, se pot perfora sub actiunea enzimelor din corpul nostru.
Forma naturala a sanului poate fi reconstituita cu ajutorul implanturilor cu forma anatomica. Pentru un rezultat cat mai natural, acestea pot fi umplute cu doua sau trei straturi de silicon, de consistente diferite.
Pe langa costul protezelor si manopera, pretul este dat si de calitatea anestezicelor si a personalul medical care va ingrijeste pana la externare. Un pret mediu de interventie e 3.500, cu cele mai scumpe implanturi.
Asadar, ganditi-va bine inainte de a opta pentru implanturi la preturi la preturi modice.