A baut trei litri de apa pe zi, iar chipul ei s-a transformat complet. Cum arata acum femeia

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47
apa

O femeie din Marea Britanie poate spune ca a descoperit elixirul tineretii care e la indemana oricui si este mult mai putin costisitor decat orice interventie estetica.

Sarah Smith a incercat un experiment pe care l-a documentat cu fotografii facute inainte si dupa. Timp de o luna, femeia a baut trei litri de apa zilnic, iar rezultatele sunt de-a dreptul surprinzatoare.

La finalul celor 30 de zile, Sarah spune ca tenul ei a devenit mai radios, ridurile i s-au estompat datorita hidratarii mai bune a pielii, iar migrenele de care suferea de mai mult timp au devenit doar o amintire.

Pe langa asta, Sarah a slabit 1 kilogram, fara a-si modifica dieta, si a pierdut 2.5 centimetri in talie.

 

Britanica in varsta de 42 de ani a decis sa bea mai multa apa dupa ce a stat de vorba cu un neurolog pentru a gasi o solutie impotriva durerilor de cap care nu ii dadeau pace. Atunci, medicul i-a recomandat sa bea mai multa apa, iar Sarah i-a urmat sfatul cu sfintenie.

"Am 42 de ani, dar in prima imagine par de 52. Am cearcane, par epuizata, am riduri in jurul ochilor, iar pielea mea e uscata si terna", spune Sarah privind fotografia cu ea din urma cu o luna.

Desi marturiseste ca i-a fost greu sa se obisnuiasca sa bea trei litri de apa pe zi, la finalul lunii acest lucru devenise deja un obicei, spune femeia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO