Michael Jackson, in duet cu solistul trupei Bee Gees

26-05-2011 02:39


Michael Jackson

Barry Gibb, solistul grupului Bee Gees, a postat pe site-ul sau o inregistrare de 30 de secunde, extrasa din videoclipul piesei "All In Your Name", pe care a realizat-o in anul 2002, alaturi de Michael Jackson.

Contactmusic: Inregistrarea ii arata pe Barry Gibb si Michael Jackson lucrand impreuna intr-un studio, in timp ce compuneau aceasta piesa. Secventele video au fost postate pe site-ul Barrygibb.com si au fost insotite de un mesaj in care se precizeaza faptul ca melodia a fost inregistrata in anul 2002.

"Michael Jackson si cu mine eram cei mai buni prieteni. Iubeam cam acelasi gen de muzica si ne placea sa colaboram. Era o persoana cu care lucrai foarte usor", a declarat Barry Gibb.

"Cu cat ne cunosteam mai bine, cu atat ne veneau mai multe idei si, in cele din urma, am decis sa inregistram piesa «All In Your Name». Acest cantec este de fapt un mesaj pe care Michael voia sa il transmita tuturor fanilor sai din lumea intreaga, ca tot ceea ce face are ca motivatie iubirea pentru fanii lui si dragostea lui pentru muzica. Sper si ma rog ca toata lumea sa auda acest mesaj. Voi pretui pentru totdeauna aceasta experienta", a adaugat Barry Gibb.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO