Eba se marita la primavara. Vrea nunta cu 500 de invitati

Elena Basescu

Bat clopotele de nunta in familia Basescu! EBa a acceptat noua cerere in casatorie a iubitului ei, Bogdan Ionescu, dupa doi ani de relatie, presarata cu multe certuri, unele de-a dreptul copilaresti. Nunta va avea loc cel mai probabil la primavara.

Click: Este mezina presedintelui Traian Basescu, asa ca-si doreste o petrecere pe masura statutului ei. Surse din anturajul Elenei Basescu ne-au dezvaluit ca EBa este prinsa deja in febra pregatirilor, visand la o nunta princiara. Ea a urmarit cu interes, la televizor, casatoria religioasa a Printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock si, fascinata de organizarea impecabila, dar si de luxul afisat de miri, Elena a pus pe hartie cateva idei. De pilda, a impresionat-o superba rochie de mireasa cu trena a frumoasei printese, asa ca-si va comanda una oarecum la fel, pentru care are pregatita o suma frumoasa, de 10.000 de euro.

Libertatea: Moni catre Iri: "Dragul meu, daca vrei sa afli ceva despre Irina ma suni pe mine"  Astazi, in parcarea blocului in care locuieste, Monica Gabor a purtat o discutie telefonica cu Irinel Columbeanu. "Pe bune, am crezut ca vii cu pasaportul Irinei. Dragul meu, daca doresti sa aflii ceva despre Irina ma suni pe mine, ok poti sa o vezi la orice ora din zi si din noapte, in principiu. Nu-ti trimite angajatii pentru ca nu are sens. Tu esti mult mai important pentru Irina decat angajatii tai. Dar, vreau sa stiu de ce ti-ai trimis angajatul la mine la intrare. Credeam ca l-ai trimis cu pasaportul pentru ca noi avem bagajele facute sa plecam", i-a spus Moni la telefon lui Iri.

Ziarul Ring: Mihaela Borcea, sustinuta de fostul sot Revenit de curand din luna de miere cu Alina Vidican, Cristi Borcea a fost ieri alaturi de fosta sotie, la clinica acesteia, „Michelle”, unde a avut loc o noua prezentare de produse pe care oficialul dinamovist le-a testat deja. Printre persoanele care au venit sa asiste la prezentarea noilor produse s-au aflat designerul Galina Panzar si make-up artistul Maria Pauna, care utilizeaza deja produsele Christian. Aparitia surpriza a fost insa Cristi Borcea, despre care Mihaela spune ca o sustine in continuare in tot ceea ce face. Mai mult, oficialul dinamovist foloseste si el noile produse pe care le-a luat Mihaela pentru a slabi. „Cristi vreau sa fie mereu tanar si frumos, nu conteaza daca acum e cu alta femeie, vreau sa arate mereu bine si il voi ajuta sa fie «tras ca prin inel» inainte de nunta cu Alina”, a declarat, pentru „Happy Hour”, fosta doamna Borcea.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Andreea Banica este „solista anului in Romania 2011”
Andreea Banica este „solista anului in Romania 2011”

Cantareata si-a incununat cu acest trofeu o prima parte de an incarcata cu multe realizari si proiecte muzicale.

Oana si Viorel Lis s-au cununat religios - FOTO
Oana si Viorel Lis s-au cununat religios - FOTO

Sunt de 12 ani impreuna, de doi ani s-au casatorit civil, si abia acum au facut ceremonia religioasa. Oana si Viorel Lis si-au unit destinele, duminica, la Biserica Sfantul Andrei din Capitala, spre bucuria bunicii ei.

Dr. Harra: „Chinezul ii va da papucii Monicai“
Dr. Harra: „Chinezul ii va da papucii Monicai“

„Relatia Monicai cu chinezul e una temporara, nu vor ramane impreuna din cauza lui. Ea nu se afla in pericol, insa poate crea situatii neplacute din cauza vulnerabilitatii psihologice, a imaturitatii, dezorientarii si lipsei de bani", crede Carmen Harra.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.