Viorica Dăncilă, gafe pe bandă rulantă în doar câteva minute. ”Dezastre produse de calamități”

Dată publicare: 05-10-2018 13:07
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Viorica Dîncilă, Bacău

Viorica Dăncilă s-a încurcat din nou în cuvinte, vineri, în timpul unei vizite la Târgu Ocna, județul Bacău, unde a verificat stadiul lucrărilor de regularizare a albiei râului Slănic.

Referindu-se la inundații, într-o discuție liberă purtată cu responsabilii locali, Viorica Dăncilă a scâpat mai multe greșeli de exprimare: ”dezastre produse de calamități”, ”calamități care au produs atâtea dezastre” sau ”probleme create datorită intemperiilor vremii”.

Declaratia premierului începând cu min 5:45

"Trebuie să avem o evaluare, să vedem acolo unde avem puncte sensibile, în ce ne împotmolim pentru a putea răspunde... Vrem să mergem pe prevenire, şi mai puţin pe înlăturarea calamităților,dezastrelor produse de calamităţi şi, de aceea, trebuie să luăm în calcul toţi aceşti factori şi să încercăm încet, încet şi prin metode legislative, şi prin investiţii să punem la punct tot acest sistem... Din păcate, vedem că de ani de zile nimeni nu s-a ocupat de acest lucru şi ne-am trezit dintr-o dată cu ţara cu mii de calamităţi, cu multe aluviuni şi cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii", a declarat Dăncilă la Târgul Ocna, judeţul Bacău, conform unei înregistrări postate pe pagina de Facebook a Guvernului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO