Videanu il ameninta pe Ponta cu justitia pentru tentativa de subminare a economiei in cazul Oltchim

Ultima actualizare: 14-10-2012 15:08
Adriean Videanu

Adriean Videanu i-a cerut premierului sa prezinte, in 48 de ore, explicatii in legatura cu modul in care a fost gestionat subiectul legat de privatizarea Oltchim.

El a mai spus ca, in caz contrar, va sesiza Parchetul pentru tentativa de subminare a economiei nationale.

El a spus, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca Ponta este singurul vinocat pentru inchiderea Oltchim si pentru esecul privatizarii combinatului.

"Cer cuplului mediatic Ponta - Dan Diaconescu sa puna capat circului mediatic care afecteaza oamenii de la Oltchim", a spus Videanu.

Fostul ministru a spus ca ii cere public lui Ponta sa prezinte explicatii privind decizii luate privind procedurile in cazul privatizarii Oltchim. El a adaugat ca daca Ponta nu prezinta explicatii in 48 de ore, va sesiza Parchetul General pentru tentativa de subminare a economiei nationale in cazul Oltchim.

Videanu a tinut sa sublinieze ca nu glumeste. Dan Diaconescu a fost declarat vineri castigator al actiunilor statului la Oltchim, suma oferita de el pentru actiunile statului la Oltchim fiind cea mai mare, respectiv 203 milioane de lei. Contractul pentru transferul actiunilor nu a fost inca semnat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO