Victor Ponta: Sa ne reintoarcem in Parlament ca Anastase sa fure din nou voturi? NU

Ultima actualizare: 13-06-2012 12:41
Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a comentat invitatia adresata opozitiei de catre seful statului, spunand ca, daca revendicarile USL raman fara raspuns, revenirea la lucrari nu va fi posibila.

"Evident ca vrem sa ne reintoarcem in Parlament, daca cineva, domnul Basescu, domnul Boc, presedintele PDL, domnul Hunor Kelemen, vor intr-adevar sa discute serios despre cele patru revendicari ale noastre, care nu au legatura cu interesul opozitiei, ci cu functionarea Parlamentului", a spus Victor Ponta.

El a precizat ca, daca revendicarile opozitiei raman fara raspuns, revenirea la lucrari nu va fi posibila.

"Sa ne reintoarcem in Parlament ca doamna Anastase sa fure din nou voturi? Nu, nu ne intoarcem. Sa ne intoarcem daca Guvernul nu trimite legile in Parlament ci isi angajeaza raspunderea si da ordonante de urgenta? Nu, nu ne intoarcem. Sa ne intoarcem in Parlament pentru ca dansii sa stea in banci la motiunile de cenzura si sa chiuleasca la restul sedintelor - vedeti ca nu au cvorum - pentru asa ceva nu ne intoarcem. Daca vor sa discutam aceste lucruri de bun simt, sigur ca le discutam. Deocamdata n-am vazut decat insulte, afise, care costa milioane de euro, si vorbe goale", a spus Ponta.

Presedintele Traian Basescu a spus, miercuri, in Parlament ca adreseaza opozitiei rugamintea de a reveni in Legislativ si a discuta problemele politice aici, unde este locul de dezbatere a chestiunilor politice si administrative.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO