Victor Ponta: Dosarul meu e folosit in batalia politica. Ma simt un pic ca in vremurile cu Basescu

Ultima actualizare: 12-06-2015 07:17
Victor Ponta - stiri

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca a vazut in aceste zile ca presedintele Klaus Iohannis s-a luptat pentru ca PNL sa aiba prim ministru si a apreciat s-a revenit cu ani in urma cand "se purtau razboaie cu dosare".

"Vad un presedinte, domnul Iohannis, cu care am colaborat si cu care intentionez sa colaborez, care a promis ca face politica altfel decat ce a fost pana acum..nu l-am vazut in zilele astea. L-am vazut batandu-se ca PNL-ul sa aiba prim-ministru. Ori eu am spus 'pana la urma are (prim ministri-n.r.) USL-ul, acum PSD-ul, va avea PNL-ul, asta e decizia oamenilor la vot'. Singurul lucru important e ca oamenii sa stie ca avem un guvern care trebuie sa munceasca zi de zi pentru noi (...) De ce cand toate lucrurile merg in directia buna, cand toata lumea lauda Romania, trebuie sa ne intoarcem niste ani in urma sa purtam razboaie cu dosare ca sa plece Ponta sa vina Gorghiu sau Predoiu?", a afirmat Ponta la un post tv, potrivit Agerpres.

Premierul a mai spus ca nu doreste sa polemizeze cu actualul presedinte si ca vrea sa colaboreze cu acesta, insa a precizat ca se simte "un pic ca in vremurile cu Traian Basescu".

CITESTE SI: Klaus Iohannis anunta ca NU l-ar fi suspendat pe Victor Ponta daca si-ar fi convins colegii sa incuviinteze urmarirea penala

Ponta a apreciat insa ca dosarul in care este implicat nu e un dosar politic, ci folosit de cei de la PNL in batalia politica. "Nu spun ca e un dosar politic. Suntem toti egali. Problema este ca acest dosar e folosit in batalia politica", a mai spus Ponta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!