Victor Ponta, despre absenta de la votul Codului Fiscal: "Am votat in iunie". Ce spune, insa, stenograma sedintei

Ultima actualizare: 06-09-2015 07:18
Victor Ponta declaratii la Guvern

Premierul Victor Ponta spune ca nu a votat joi, in plenul Camerei Deputatilor, cererea de reexaminare a Codului Fiscal pentru ca el "a votat in iunie". Stenograma sedintei din 24 iuni, atunci cand a fost votat documentul, spune, insa, altceva.

Numele premierului Victor Ponta nu figura pe lista deputatilor care au votat Codul Fiscal. Mai mult, in ziua respectiva, el era internat in Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat la genunchi.

VEZI AICI LISTA DEPUTATILOR CARE AU VOTAT IN IUNIE

Victor Ponta a plecat din tara pe 13 iunie, imediat dupa ce in Parlament a fost respinsa motiunea de cenzura a PNL, si a revenit dupa aproximativ trei saptamani. Prin urmare, el nu avea cum sa voteze pentru simplul motiv ca nu a fost prezent la sedinta.

"Eu am votat Codul fiscal in luna iunie", a raspuns Ponta intrebat daca regreta ca nu a apucat sa voteze Codul fiscal, joi, in plenul Camerei.

Cererea de reexaminare a Codului fiscal, transmisa Parlamentului de catre presedintele Klaus Iohannis, a fost aprobata joi de plenul Camerei Deputatilor cu 279 de voturi pentru, opt impotriva si cinci abtineri.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO