Victor Ponta contraataca: L-am oprit pe Stelian Tanase sa vina tot timpul la mine in birou sa imi spuna ca ma iubeste

Ultima actualizare: 29-09-2014 07:08
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta sustine ca presedintele-director general al SRTv, Stelian Tanase, l-a asigurat de sprijinul sau in momentul in care PNL nu l-a mai sustinut.

"Faptul ca am reusit sa il opresc pe Stelian Tanase, sa nu mai vina tot timpul la mine in birou sa imi spuna ce mult ma iubeste, ce mult vrea sa ma sustina...Nu vreau, multumesc", a spus Ponta, conform Mediafax, care citeaza Romania TV.

Intrebat daca vrea sa spuna ca Stelian Tanase venea la el, in birou, sa il asigure de sprijin, Ponta a raspuns: "M-a asigurat de acest lucru in momentul in care Antonescu l-a propus presedinte si, dupa aceea, PNL nu l-a mai sustinut". El a adaugat ca TVR este televiziunea opozitiei, ceea ce este foarte bine cu exceptia faptului ca este finantata din bani publici cu un buget anual de 150 milioane euro, mai mult decat toate televiziunile private la un loc, si ca i-a trasmis deja lui Stelian Tanase ca nu sustine cresterea taxei TV.

Stelian Tanase, presedintele-director general al SRTv, a declarat, miercuri, ca nu va demisiona, in ciuda presiunilor care se fac asupra sa, precizand ca miza este controlul editorial in timpul campaniei electorale si ca el considera ca va fi "izgonit" dupa alegerile prezidentiale. El a fost audiat, miercuri, in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor, in contextul in care afirmatiile recente ale acestuia "au ridicat anumite semne de intrebare asupra a ceea ce se intampla in institutia pe care o conduce", dupa cum a declarat la inceputul audierilor Gigel stirbu, presedintele Comisiei. Intrebat de deputatul PSD Mihai Sturzu daca isi va da demisia de onoare, Stelian Tanase a spus ca a vrut sa demisioneze de multe ori.

In mod ironic, Mihai Sturzu a spus ca probabil din cauza acestor presiuni politice invocate Stelian Tanase "a atacat" Guvernul si pe premierul Victor Ponta si, in schimb, TVR l-a avut invitat pe Klaus Iohannis de doua ori pe saptamana. Insa, Stelian Tanase a spus ca Iohannis a fost o singura data invitat la TVR, de la 1 septembrie. Totodata, Stelian Tanase a spus ca va mentine Televiziunea Romana, pe durata campaniei electorale, "cat se poate de echidistant si in afara oricaror conflicte politice".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO