Victor Ponta, alaturi de mai multi membri ai cabinetului, in Delta Dunarii. "E locul ideal pentru team building"

28-08-2015 13:52

Victor Ponta si-a convocat ministrii la un team-building pe vapor, in Delta Dunarii, intalnire de la care liderul PSD, Liviu Dragnea, lipseste.

Oficial, premierul a anuntat ca are nevoie de liniste pentru a pregati actiunile Guvernului, din aceasta toamna. Premierul Victor Ponta afirma ca Delta Dunarii ramane, ca in fiecare an, locul ideal pentru o sesiune de team building alaturi de ministrii Cabinetului, in vederea pregatirii politicilor publice pana la sfarsitul anului.

Seful Executivului si ministrii care-l insotesc au ajuns in Tulcea in jurul orei 10,40 si s-au imbarcat pe nava "Naiada" a Consiliului Judetean Tulcea pentru o excursie in Delta.

Printre cei care-l insotesc, vineri, in Delta Dunarii, se numara vicepremierul pentru securitate nationala, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si ministrul Tineretului si Sporturilor, Gabriela Szabo.

"Delta Dunarii - ca in fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipa sudata si performanta, suntem colegi si prieteni, iar pregatirea politicilor publice pana la sfarsitul anului este extrem de importanta pentru toti cetatenii", a scris premierul vineri pe Facebook, atasand doua fotografii.
 

 

Delta Dunării - ca în fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipă sudată și performantă, suntem...

Posted by Victor Ponta on Friday, 28 August 2015

 


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26