Vanghelie, despre o intalnire imaginara cu Dragnea sau Ghita pe o strada: "I-as rupe rotula. I-as da doua bate pe spinare"

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47
Liviu Dragnea, Victor Ponta, Marian Vanghelie

Fostul vicepresedinte PSD, Marian Vanghelie, a descris o scena imaginara in care si-a imaginat ce s-ar intampla daca s-ar intalni pe o "strada de mafioti" cu Liviu Dragnea, Victor Ponta si Sebastian Ghita.

”Pe domnul Dragnea pentru ca este las, nu neaparat fricos, este las, pervers, as incepe de la el, pe strada, nu a face decat i-as rupe rotula. M-as duce mai jos, pe strada asta de mafioti, mai incolo si as da de Ghita asta, pe domnul Ghita as pune pe cineva sa-l filmeze cand i-as da doua bate pe spinare, ca sa il vada lumea real. Si cand ajung in capatul celalalt, Ponta fuge. Va fugi”, a spus Vanghelie despre ce ar face daca s-ar intalni "pe o strada de mafioti" cu fostii sai colegi din PSD, conform Gandul.

Cand i s-a atras atentia ca are un comportament violent, Vanghelie a dat inapoi: "Am facut o gluma, am facut un pamflet”. „Nu e vorba de bataie, pe ei i-a batut soarta”, a mai spus primarul.

De asemenea, fostul vicepresedinte PSD a povestit cum la ziua unui prieten i-a spus lui Sebastian Ghita ca ii rupe o mana si o bate cu aceasta. ”Ba, daca mai razi ca prostul, ce ai spune daca ti-as rupe mana si te-as bate cu ea?! A fost un moment artistic placut”, a rememorat Vanghelie.

Pe de alta parte, intrebat daca este ”un mafiot”, asa cum a spus presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea, Marian Vanghelie a raspuns ca nu l-ar deranja sa fie pentru 5 sau 10 minute mafiot cu Dragnea si cu Ghita. ”Daca-l demasc pe Liviu Dragnea pentru ce a plecat de la Ministerul de Interne, pentru Liviu Dragnea pot sa fiu un mafiot. Daca pe domnul Ghita il prind in camera acolo si stau cinci minute cu el pot sa fiu mafiot, pentru acesti oameni nu ma deranjeaza daca sunt mafiot cinci sau zece minute”, a fost mesajul lui Vanghelie.

Ulterior, el a adaugat ca este un ”om normal”.

Vanghelie: Ponta nu mai are sanse sa ramana presedinte sau altceva in PSD, Dragnea e ”mincinos”

Pe de alta parte, primarul sectorului 5 este de parere ca Victor Ponta ”nu mai are sansa sa ramana presedinte sau altceva in PSD”, adaugand ca, personal, il vede in aceasta pozitie pe Mircea Geoana sau pe Ion Iliescu, dar tranzitoriu, ca o garantie a unor alegeri corecte in partid. ”Nu mai are sanse sa fie presedinte sau altceva in PSD”, a spus Vanghelie, citat de Mediafax, sustinand totusi ca, atat timp cat Ponta va fi premier, ”nu va fi dat jos de la partid”. Primarul a afirmat ca actualul presedinte al PSD ”a pierdut pentru ca e slab si e asa cum e” si ca ”nu stie sa respecte, sa fie om”.

Vanghelie a fost critic si la adresa presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea pe care l-a calificat drept ”mincinos si fricos” sau ”las, pervers”. Referitor la Dragnea, primarul Sectorului 5 a sustinut ca acesta ”a plecat din MAI pentru ca i s-au bagat niste date sub usa”, referitoare la afacerea Tel Drum si la faptul ca Dragnea ”avea o facultate pe care nu o avea”.

Vanghelie a mai spus ca vrea sa se intoarca in PSD, partid din care a fost exclus si a precizat ca excluderea sa trebuie validata de congresul partidului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO