Vanghelie, despre o intalnire imaginara cu Dragnea sau Ghita pe o strada: "I-as rupe rotula. I-as da doua bate pe spinare"

Liviu Dragnea, Victor Ponta, Marian Vanghelie

Fostul vicepresedinte PSD, Marian Vanghelie, a descris o scena imaginara in care si-a imaginat ce s-ar intampla daca s-ar intalni pe o "strada de mafioti" cu Liviu Dragnea, Victor Ponta si Sebastian Ghita.

”Pe domnul Dragnea pentru ca este las, nu neaparat fricos, este las, pervers, as incepe de la el, pe strada, nu a face decat i-as rupe rotula. M-as duce mai jos, pe strada asta de mafioti, mai incolo si as da de Ghita asta, pe domnul Ghita as pune pe cineva sa-l filmeze cand i-as da doua bate pe spinare, ca sa il vada lumea real. Si cand ajung in capatul celalalt, Ponta fuge. Va fugi”, a spus Vanghelie despre ce ar face daca s-ar intalni "pe o strada de mafioti" cu fostii sai colegi din PSD, conform Gandul.

Cand i s-a atras atentia ca are un comportament violent, Vanghelie a dat inapoi: "Am facut o gluma, am facut un pamflet”. „Nu e vorba de bataie, pe ei i-a batut soarta”, a mai spus primarul.

De asemenea, fostul vicepresedinte PSD a povestit cum la ziua unui prieten i-a spus lui Sebastian Ghita ca ii rupe o mana si o bate cu aceasta. ”Ba, daca mai razi ca prostul, ce ai spune daca ti-as rupe mana si te-as bate cu ea?! A fost un moment artistic placut”, a rememorat Vanghelie.

Pe de alta parte, intrebat daca este ”un mafiot”, asa cum a spus presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea, Marian Vanghelie a raspuns ca nu l-ar deranja sa fie pentru 5 sau 10 minute mafiot cu Dragnea si cu Ghita. ”Daca-l demasc pe Liviu Dragnea pentru ce a plecat de la Ministerul de Interne, pentru Liviu Dragnea pot sa fiu un mafiot. Daca pe domnul Ghita il prind in camera acolo si stau cinci minute cu el pot sa fiu mafiot, pentru acesti oameni nu ma deranjeaza daca sunt mafiot cinci sau zece minute”, a fost mesajul lui Vanghelie.

Citește și
Marian Vanghelie
Vanghelie: "In PSD acum este LA FAMIGLIA". Primarul sectorului 5 descrie campania electorala a lui Ponta drept "kitsch"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Ulterior, el a adaugat ca este un ”om normal”.

Vanghelie: Ponta nu mai are sanse sa ramana presedinte sau altceva in PSD, Dragnea e ”mincinos”

Pe de alta parte, primarul sectorului 5 este de parere ca Victor Ponta ”nu mai are sansa sa ramana presedinte sau altceva in PSD”, adaugand ca, personal, il vede in aceasta pozitie pe Mircea Geoana sau pe Ion Iliescu, dar tranzitoriu, ca o garantie a unor alegeri corecte in partid. ”Nu mai are sanse sa fie presedinte sau altceva in PSD”, a spus Vanghelie, citat de Mediafax, sustinand totusi ca, atat timp cat Ponta va fi premier, ”nu va fi dat jos de la partid”. Primarul a afirmat ca actualul presedinte al PSD ”a pierdut pentru ca e slab si e asa cum e” si ca ”nu stie sa respecte, sa fie om”.

Vanghelie a fost critic si la adresa presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea pe care l-a calificat drept ”mincinos si fricos” sau ”las, pervers”. Referitor la Dragnea, primarul Sectorului 5 a sustinut ca acesta ”a plecat din MAI pentru ca i s-au bagat niste date sub usa”, referitoare la afacerea Tel Drum si la faptul ca Dragnea ”avea o facultate pe care nu o avea”.

Vanghelie a mai spus ca vrea sa se intoarca in PSD, partid din care a fost exclus si a precizat ca excluderea sa trebuie validata de congresul partidului.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Razboiul Stelelor cazute din PSD. Filmul unei zile cu
Razboiul Stelelor cazute din PSD. Filmul unei zile cu "micul Kim", "un agramat neinstruit", "Fratia Banului" si "Mafia"

"PSD este condus nu de "Micul Titulescu" ci de "Micul Kim", spun cei doi social-democrati dati afara din partid". Mircea Geoana si Marian Vanghelie au spus deschis tot ce cred despre fostii lor sefi de partid.

Vanghelie:
Vanghelie: "In PSD acum este LA FAMIGLIA". Primarul sectorului 5 descrie campania electorala a lui Ponta drept "kitsch"

Marian Vanghelie a iesit din nou public pentru a critica actuala conducere a PSD si mai ales pe Victor Ponta si Sebastian Ghita

Nedumerire in PSD dupa excluderile lui Geoana, Vanghelie si Sova. Singura reactie a lui Ion Iliescu:
Nedumerire in PSD dupa excluderile lui Geoana, Vanghelie si Sova. Singura reactie a lui Ion Iliescu: "Mai, dati-va deoparte!"

Motivele excluderii lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova din PSD sunt neclare si relativ diferite pentru o parte dintre cei care au participat la sedinta Comitetului Executiv.

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie "da din casa". Ce spune despre rolul lui Sebastian Ghita in PSD si de vacanta lui Victor Ponta in Emirate

Marian Vanghelie, Mircea Geoana si Dan Sova au fost exclusi din PSD, joi, in urma sedintei CExN. Daca Dan Sova si-a acceptat pedeapsa, iar Mircea Geoana a fost retinut in declaratii, Marian Vanghelie a atacat conducerea partidului.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.