UNPR: Antonescu, amator de vacanta eterna, da dovada de neputinta politica

Ultima actualizare: 21-07-2012 08:58
Crin Antonescu

UNPR a reactionat astazi la atacurile presedintelui PNL, dupa ce, luni, Antonescu a spus despre Uniune ca este "virgina coalitiei". UNPR a precizat astazi ca aceste declaratii "sunt dovada de mojicie si de neputinta politica".

Comunicatul UNPR arata ca declaratiile lui Crin Antonescu au fost lansate dupa ce mai multi alesi locali liberali din Hunedoara au aderat la Uniune.

"Crin Antonescu, un mare amator de vacanta eterna, nu are nici macar timp sa stea de vorba cu ei", se mentioneaza in comunicatul citat.

UNPR afirma ca membrii PNL care au plecat din partidul condus de Antonescu "nu sunt luati cu arcanul", ci nu pot sta sub conducerea unor oameni care nu stiu ce inseamna munca, seriozitatea si respectul.

"Nu stim ce experiente l-au marcat pe Crin Antonescu in trecerile sale repetate de la un partid, aripa sau factiune liberala la alta. Sau de la un binefacator la altul. (...) Nu ne ingrijoreaza tipetele ascutite ale domnului Antonescu, menite probabil sa-i rasfete propriul auz. Pentru toti ceilalti, agitatia de sezon a presedintelui PNL are o cu totul alta semnificatie: este inca o prevestire a esecului pe care il construiesc meticulos liderii USL", se mai arata in comunicatul UNPR.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca UNPR este "virgina coalitiei" sau poate chiar "Alba ca Zapada", aici fiind dirijati dezertorii de catre seful statului, Traian Basescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO