Ungureanu: Raman independent, dar la un moment dat pot sa imi asum culori politice

Ultima actualizare: 04-06-2012 13:14
Gabriel Oprea si Mihai Razvan Ungureanu

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni seara, ca va continua sa ramana independent, fara a deveni membru al unui partid, dar ca la un moment dat poate accepta culorile unei formatiuni politice.

"Sunt independent atat timp cat doresc sa fiu independent, nu inseamna ca, la un moment dat, nu pot sa imi asum culorile politice pe care simt ca le pot reprezenta cel mai bine, am o libertate de optiune enorma. Deocamdata, sunt independent si consider ca din postura pe care o am, sprijinit de o coalitie compusa din partide politice aflate la guvernare, imi pot permite aceasta pozitie", a spus Ungureanu, la postul public de televiziune, citat de Mediafax.


Intrebat daca aeasta postura il ajuta mai mult decat sa il incurce, premierul a aratat ca este greu de spus, deoarece uneori se simte nevoia unei sustineri politice puternice.

"Sunt si momente in care simti ca ai nevoie de o sustinere politica puternica, o am astazi, sunt si momente cand iti dai seama ca iti lipseste o legatura mult mai stransa cu ceea ce se numeste politica in organizatiile locale, acolo unde actul de decizie de la nivel guvernamental trebuie foarte bine tradus", a spus Ungureanu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO