Un consilier judetean PSD a demisionat din functie si va candida din partea PPDD la Primaria Barlad

Ultima actualizare: 02-08-2012 13:03
Presedintele PPDD, Dan Diaconescu

Un consilier judetean PSD, aflat la finalul celui de-al treilea mandat in aceasta functie, si-a dat demisia din Consiliu Judetean si va candida din partea PPDD la Primaria Barlad.

Dupa 12 ani consecutivi in care a ocupat functia de consilier judetean din partea PSD, omul de afaceri barladean Daniel Andrei a demisionat din Consiliul Judetean pentru a candida la Primaria Barlad la alegerile locale din iunie sub sigla Partidului Poporului Dan Diaconescu.

De fapt, sustine fostul consilier judetean, decizia de a demisiona din PSD a fost luata dupa ce actualul primar al Barladului, Constantin Constantinescu, l-ar fi amendat pe nedrept cu suma de 30.000 de lei pentru ca ar fi taiat ilegal mai multi arbori din gradina publica din Barlad pentru a-si extinde terasa la restaurantul pe care Daniel Andrei il are in acea zona.

"Nu este normal ca un coleg de partid sa produca un asemenea atac fara niciun fel de motivatie, lucru demonstrat de inspectorii de la Garda de Mediu, care au constatat ca nu a fost vorba de nicio ilegalitate. Este o tristete pentru mine ca a trebuit sa demisionez din PSD, dar nu aveam alta solutie din moment ce nimeni din colegii mei de partid nu a reactionat fata de aceasta situatie conflictuala cu primarul Constantinescu. Acum, odata cu candidatura mea la primarie din partea partidului lui Dan Diaconescu, presiunea va fi pe primarul in functie, si nu pe mine", a declarat fostul consilier judetean Daniel Andrei, citat de Mediafax.

In judetul Vaslui, aceasta este prima demisie din functie a unui consilier judetean care si-a exprimat intentia de a candida pentru un post de ales din partea altui partid decat cel pe care l-a reprezentat in ultimii patru ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO