Prigoana: "Cu mare drag as accepta sfaturi de la Basescu, dar lumea s-a schimbat mult in opt ani"

Ultima actualizare: 15-09-2012 15:06
Silviu Prigoana

Candidatul PDL la Primaria Bucuresti, Silviu Prigoana, a declarat ca ar accepta "cu mare drag" sfaturi de la presedintele Traian Basescu, fost primar al Capitalei, dar a precizat ca "lumea s-a schimbat in opt ani de zile mult".

Intrebat daca nu ar vrea sa ii ofere presedintele Basescu, fost primar al Capitalei, niste sfaturi, Silviu Prigoana a raspuns:

"Cu mare drag! Dar lumea s-a schimbat in opt ani de zile mult. Cu totul, ca sistemele de administratie raman identice, sunt aceleasi, dar lumea s-a schimbat si dansul, daca esti desprins o perioada de un domeniu de activitate...

Daca te desprinzi sa zicem in informatica, sase luni, esti depasit. Si in administratie, daca nu ai stat acolo in continuare, s-au schimbat sistemele, nu ca nu stii administratie, stie administratie, are de toate. Si orice sfat prinde bine, e un plus pentru mine, dar nu cred ca dansul ar avea timp sa stea de vorba cu mine zece minute in campania asta electorala. Nu cred ca ar avea timp la cate are pe cap".

El a sustinut din nou ca nu a luat parte la o intalnire cu presedintele Basescu in aceasta saptamana, la sediul din Modrogan.

"Eu am dat un comunicat de presa ca eu nu m-am intalnit cu Traian Basescu, ultima oara m-am intalnit acum patru saptamani in Parlament. Deci, ce s-a discutat acolo, cum s-a discutat, habar nu am, daca a fost sau nu a fost. Eu am fost numai o jumatate de ora din trei ore, cat a durat sedinta, si la final am facut si o conferinta de presa cu Emil Boc si cu presedinta pe Bucuresti. In rest, eu habar nu am de nimic", a declarat Silviu Prigoana.

In legatura cu informatiile din presa privind reprosul pe care i l-ar fi adus Basescu, Prigoana a apreciat ca sunt "intoxicari".

Potrivit unor surse, presedintele Traian Basescu a participat, luni noaptea, in Modrogan, la o discutie cu liderii PDL si l-a ironizat pe Silviu Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei, intrebandu-l "Ai negociat toata primaria cu Oprescu sau au ramas bucati nenegociate?".

 

Desi Silviu Prigoana neaga existenta acestei discutii, surse din PDL au declarat pentru Mediafax ca presedintele Traian Basescu i-ar fi reprosat candidatului PDL la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, luni noaptea, in Modrogan, o "intelegere" cu actualul primar general, Sorin Oprescu, in privinta alegerilor locale.

Conform surselor citate, concret, seful statului i-ar fi reprosat lui Prigoana faptul ca firmele familiei sale au contracte cu Primaria si ca Silviu Prigoana ar fi avut chiar si o intalnire cu Sorin Oprescu.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO