Udrea lanseaza concurs pe blog: Spuneti ce taxa mai introduce Guvernul si primiti o naveta de bere

Dată publicare: 23-05-2012 07:26
Dată actualizare: 26-10-2012 09:58


Elena Udrea

Liderul PDL Elena Udrea anunta pe blog ca lanseaza un concurs pentru cititorii sai: "Spuneti ce taxa credeti ca ar urma sa mai introduca Guvernul Ponta si puteti obtine in fiecare zi o naveta de bere, inca fara taxa".

"Guvernului Ponta - Lansez astazi un concurs catre cititorii blogului si ai paginii de Facebook. Spuneti ce taxa credeti ca ar urma sa mai introduca Guvernul Ponta si puteti obtine in fiecare zi o naveta de bere, inca fara taxa. Eu m-am mai gandit la vreo doua: Taxa pe invataturile lui Dan Voiculescu catre fiul sau (spiritual) Dan Constantin; Taxa pe fiecare ministru al invatamantului schimbat", scrie Elena Udrea.

Udrea propunea, recent, introducerea "taxei pe plagiat", a "taxei pe aparitiile TV ale premierului" sau a "taxei pe kilogram de nou angajat in structurile Guvernului".

"Am observat cu uimire noile taxe ingenioase ale Guvernului Ponta. Ar fi semne clare de data asta de neplagiat. Asadar, Guvernul pune biruri pe fast food, bere si companii petroliere", scrie Udrea pe blogul sau.

Ea sustinea ca Guvernul, care "nu se dovedeste foarte prietenos fata de consumatori", a neglijat o suma de taxe care ar putea fi promovate imediat.

"Sunt de parere ca intre taxele care trebuie luate in considerare s-ar putea numara: taxa pe plagiat, taxa pe aparitii TV ale premierului, taxa pe dezarcorduri in discursurile ministrului Educatiei, taxa pe kilogram de nou angajat in structurile Guvernului, taxa pe deplasari la Bruxelles pe post de prim-ministru fara treaba", mai afirma Elena Udrea.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO