Udrea: Cine asteapta sa-mi retrag candidatura la presedintia PDL, sa-si puna pofta-n cui!

03-03-2013 15:19

Elena Udrea a declarat ca nu va pierde batalia pentru sefia PDL, ci "va castiga competitia pentru presedintia partidului", aratand ca "indiferent cine ar pierde in 23 martie", democrat-liberalii vor ramane "cu totii o echipa pentru PDL".


Elena Udrea a depus duminica motiunea "Noul PDL, o noua Romanie", prin care s-a inscris oficial in cursa pentru presedintia PDL, venind insotita de Emil Boc, Elena Basescu si alti sustinatori, relateaza Mediafax.

Udrea a fost intrebata ce va face in cazul in care ar pierde batalia pentru sefia PDL."Nu voi pierde aceasta batalie, voi castiga competitia pentru presedintia PDL. Sunt convinsa ca, indiferent cine ar pierde in 23 martie, vom ramane cu totii o echipa pentru PDL. Vom ramane sa construim in continuare pentru PDL. Sunt un om de partid, un om care construieste baza partidului, care ca si ministru si ca lider al PDL am batut toate organizatiile PDL din tara, construiesc pentru PDL, si in calitate de simplu membru cum sunt astazi si voi construi cu echipa care ma sustine si cu toti colegii din celelalte motiuni vom construi pentru PDL si dupa 23 martie", a precizat Elena Udrea.

Ea a mai spus ca pana acum nu s-au implinit scenariile potrivit caror s-ar putea retrage din cursa pentru presedintia PDL.

"Pana acum nu s-au implinit aceste scenarii. Daca sunt unii care asteapta sa ma retrag, sa-si puna pofta-n cui!", a mai spus Udrea, raspunzand la o intrebare pe aceasta tema.

Elena Udrea a vorbit si despre sustinerea pe care o are din partea europarlamentarului PDL Elena Basescu venita la sediul PDL pentru depunerea motiunii "Noul PDL, o noua Romanie".

"E un semnal ca Elena Basescu, un politician tanar, sustine o motiune in care se regasesc politici pentru tineri. De-a lungul timpului am avut un parteneriat cu Elena Basescu", a precizat Elena Udrea.

Elena Udrea a facut aceste declaratii pe scarile de la intrarea in sediul central al PDL, fiind singurul candidat pentru sefia partidului care a preferat sa faca declaratii in acest loc, si nu in sala de conferinte, asa cum au procedat contracandidatii sai Vasile Blaga si Monica Macovei.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO