Flutur: Cred ca cei de la USL au pijamalele prin studiourile TV. Sunt mai mult la TV decat la Guvern

02-03-2013 21:33

Gheorghe Flutur, Vasile Blaga

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat ca actuala putere se afla intr-un exercitiu continuu de imagine, prin permanenta prezenta in studiourile de televiziune unde, in opinia liderului PDL, cei de la USL isi au si pijamalele.

Prezent, sambata, la Vaslui, alaturi de presedintele PDL Vasile Blaga, Gheorghe Flutur a spus ca nu este nevoie ca PDL sa ii critice in momentul de fata pe cei din USL, alianta care, cu un procent de 70 la suta, le-a creat o aroganta care le permite sa stea foarte relaxati, unii chiar si pe partiile de schi.

Aceste aspecte, crede Flutur, si cresterea facturilor din ultima perioada, vor conduce, in final, la prabusirea USL.

"La cate prostii fac cei din USL, nu e nevoie sa-i criticam noi. Acest 70 la suta, cat are USL, uneori este mai periculos decat un 51 la suta, pentru ca, pe de o parte, isi creeaza opozitie in casa, stau cu soacra in casa, pe de alta parte fiindca sunt foarte relaxati, se duc prin concedii pe la schi. Acest 70 la suta le-a creat o aroganta de care ne-am mai molipsit si noi, din pacate. Dar, vor veni facturi din ce in ce mai mari, pentru care cei din USL vor plati. in campanie, au promis orice. Tot ce au criticat ei cand noi eram la putere acum fac ei la guvernare, cum ar fi coplata in spitale, timbrul de mediu si gazele de sist. Sigur, ei sunt intr-un exercitiu continuu de imagine. Cred ca au pijamalele prin studiourile TV, pentru ca mai mult sunt la televizor decat la Guvern", a declarat Flutur.

Aproximativ 200 de membri ai Organizatiei Judetene Vaslui a PDL au participat, sambata, la prezentarea motiunii "PDL - politica dincolo de lozinci" cu care Vasile Blaga si-a anuntat candidatura la sefia partidului.
 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO