Udrea a votat demisia Guvernului; Oltean: Boc o mai poate incasa

Ultima actualizare: 06-08-2012 22:55
Elena Udrea

Elena Udrea, Sever Voinescu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Zamfir Iorgus pi Vasile Gherasim au votat, in intalnirea conducerii PDL cu parlamentarii partidului, de miercuri seara, pentru demisia Guvernului.

Doua optiuni au stat in fata conducerii PDL si a parlamentarilor partidului de la Palatul Parlamentului: demisia intregului Cabinet si formarea unuia nou sau remanierea Executivului. A invins detasat a doua optiune, sustinuta de premierul Emil Boc si de greii Blaga - Videanu - Berceanu, scrie "Gandul", adaugand ca a fost o victorie lejera pentru Boc si ai sai si o infrangere pentru presedintele Traian Basescu, cel care ar fi preferat o restructurare a Guvernului.

Emil Boc a jucat insa inteligent, aducand el primul in discutie posibilitatea demisiei intregului Cabinet si a depunerii mandatului sau de prim-ministru.

Conform "Gandul", parlamentarii au fost derutati si de faptul ca, in afara de cativa "alesi", nu stiau foarte clar ce vrea presedintele. 

Vicepresedintele Ioan Oltean a declarat: "Emil Boc este oricum sacrificat. Mai poate sa incaseze. Decat sa venim acum cu un alt om, mai bine mergem mai departe asa".

La final, au vorbit si Videanu - care s-a laudat cu rezultatele economice - si Blaga, care a cerut "disciplina".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO