Theodor Paleologu: Cel mai probabil, voi candida la Primaria Sectorului 1

Ultima actualizare: 24-10-2012 12:47
Theodor Paleologu

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, vineri seara, ca a fost luat in calcul pentru a candida din partea partidului la Primaria Capitalei, dar, "cel mai probabil", va candida la Primaria Sectorului 1, unde "batalia este foarte grea".

"Am fost luat in discutie (pentru a candida la Primaria Capitalei - n.r.), dar cel mai probabil voi candida la Primaria Sectorului 1 si sunt foarte bucuros", a afirmat Paleologu la o emisiunea televizata, potrivit Mediafax.


El a explicat ca formula "cel mai probabil" inseamna ca va fi candidatul PDL la Primaria Sectorului 1 in proportie de 99%.

"E foarte bine asa. Daca reusesc sa fac ce-mi propun la Primaria Sectorului 1, ma legitimez. Poti face mai multe intr-o comunitate mica. Bucurestiul e foarte mare si e greu sa faci lucruri cu adevarat vizibile", a mai declarat Theodor Paleologu.

Vicepresedintele PDL a evitat sa se pronunte asupra profilului de candidat pe care ar trebui sa il aiba democrat-liberalii pentru Primaria Capitalei, mentionand ca de acum il intereseaza "batalia" pentru Primaria Sectorului 1, care este "foarte grea". "Fara indoiala este cea mai grea din Bucuresti, dar tocmai de aceea pentru mine este o provocare cu adevarat importanta", a mai spus Paleologu.

Primaria Sectorului 1 este condusa in prezent de liberalul Andrei Chiliman.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO