Teodor Baconschi: Un Guvern cu PSD? "Never say never"

Dată publicare: 16-03-2012 14:40
Dată actualizare: 16-10-2012 00:47


Teodor Baconschi

Prim-vicepresedintele PDL Teodor Baconschi a declarat ca nu este exclusa ipoteza unui guvern PDL-PSD, deoarece in politica este valabila formula "never say never".

"Never say never, cum obisnuim sa spunem in politica, n-are rost sa trasam linii rosii insurmontabile, sa spui «acest lucru nu se va intampla niciodata». Ca dovada, s-a intamplat si n-a prea functionat in 2009. Eu cred ca apa cu uleiul nu trebuie amestecate si nu pot fi amestecate, fizic. Asa incat, bine ar fi ca dupa toate aceste compromisuri care au populat scena politica cu animale hibride, cu struto-camile, sa se resepare apele, pentru ca stanga e stanga si dreapta e dreapta, nu putem sa facem a treia cale in Romania", a declarat Teodor Baconschi la RFI, citat de Mediafax, referindu-se la posibilitatea unei colaborari PDL-PSD dupa alegerile parlamentare.

Cele trei formatiuni ale USL (PSD, PNL si PC) vor decide "cel mai probabil pe 7 aprilie", la nivel de congres, ca nu vor avea niciun fel de colaborare politica cu presedintele Traian Basescu si PDL, a anuntat, luni, liderul social-democrat Victor Ponta.

"Cel mai probabil pe 7 aprilie, la finalizarea discutiilor pentru alegerile locale, vom vota in structurile supreme ale celor trei partide, la nivel de Congres, decizia noastra, a celor trei partide, de a nu avea niciun fel de colaborare politica cu presedintele Traian Basescu si cu PDL", a declarat Victor Ponta, in conferinta de presa de la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO