Valeriu Turcan demisioneaza din functiile de purtator de cuvant si consilier prezidential

16-02-2012 16:30


Valeriu Turcan si-a anuntat, joi, demisia din cele doua functii detinute in Administratia Prezidentiala.

Conform Biroului de presa al Administratiei prezidentiale, Valeriu Turcan si-a prezentat demisia din cele doua functii.

"Dupa sansa de a lucra ani de zile in serviciul public am decis ca e vremea unei schimbari in cariera. Voi activa, in viitor, in sectorul privat. Multumesc presedintelui Traian Basescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa", se arata intr-o declaratie scrisa a lui Valeriu Turcan, remisa joi presei.

Valeriu Turcan, consilier prezidential pentru Comunicare Publica, era purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu din aprilie 2007. Anterior, in perioada 2005-2006, Valeriu Turcan a fost presedintele Agentiei de Strategii Guvernamentale.

In septembrie 2011, presedintele Basescu l-a numit, prin decret, pe Valeriu Turcan in calitatea de membru in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman. El este sotul deputatului PDL Raluca Turcan.

Claudia-Elena Ionas, desemnata de presedinte sa preia atributiile de purtator de cuvant

Presedintele Traian Basescu a desemnat-o pe Claudia-Elena Ionas, din Biroul de presa, sa coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publica si sa indeplineasca atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

Claudia-Elena Ionas ocupa functia de consilier la Departamentul Comunicare Publica, are 26 de ani, lucreaza de 4 ani in Administratia Prezidentiala, este absolventa a Facultatii de stiinte Politice, specializarea Sociologie, a SNSPA, a facut si un masterat la SNSPA in Guvernare si Societate.

VIDEO PROTVPLUS.RO