Preda: "De patru zile Ponta a plecat in SUA si nimeni nu stie nimic; E oare la Disneyland?"

16-02-2012 14:06


Cristian Preda

Europarlamentarul PDL Cristian Preda se intreaba, pe blogul personal, daca Victor Ponta, copresedintele USL, aflat in vizita in Statele Unite, nu cumva se afla la Disneyland.

"De patru zile, Ponta a plecat in SUA si nimeni nu stie nimic. Nicio informatie - despre program, agenda sau interlocutori - nu a fost transmisa public. Pana si blogul lui Ponta e mut. De obicei, asemenea situatii sunt semnul unui esec", sustine democrat-liberalul pe blogul sau, intr-o postare cu titlul "E oare la Disneyland?".

El mentioneaza ca liderul PSD a vorbit vreo patru luni despre vizita sa in America. De asemenea, Cristian Preda aminteste ca "gurile rele au sustinut ca debarcarea lui Mircea Geoana s-a datorat faptului ca fostul presedinte al Senatului a ajuns pe Noul Continent inaintea sefului pesedist".

"Mult discutata a fost si tovarasia lui Crin Antonescu in proiectata calatorie. Au curs rauri de cerneala pentru a evoca detaliile unei vizite anuntate ca istorice", a mai scris Preda.

Aratand ca atunci cand liderul unui partid de opozitie merge in marile capitale, nu e turist, Cristian Preda isi incheie comentariul cu aceeasi intrebare retorica "Sa fie oare fruntasul PSD la Disneyland?".

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari, ca va pleca in cursul acelei zile in SUA, insotit de social-democratul Titus Corlatean si de liberalul Cornel Dobritoiu, care sunt responsabilii USL pe zona de Externe si de Aparare.

"Voi merge impreuna cu domnul Corlatean si cu domnul Dobritoiu, deoarece sunt responsabilii din partea USL pe zona de Externe si de Aparare si la intoarcere o sa va fac o informare completa", a spus Ponta. El a precizat ca vizita sa in SUA a fost discutata cu ambasada SUA la Bucuresti si cu ambasada Romaniei la Washington.

"Vreau insa sa precizez ca este o vizita discutata cu ambasada SUA. Nu e nici vizita de placere si nici nu e prin cine stie ce alte structuri, ci prin ambasada SUA si Ambasada Romaniei la Washington", a spus Ponta.

El a precizat ca vizita a fost planuita de foarte mult timp.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO