Ştefănescu: M-am săturat de oameni care se delimitează de colegi când sunt la ananghie


Ultimul update: Marti 28 Mai 2019 11:21
Data publicarii: Marti 28 Mai 2019 11:14
Categorie: Stiri Politice
Codrin Ștefănescu

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat marţi că sentinţa în cazul lui Liviu Dragnea a fost o decizie politică şi că s-a săturat să vadă oameni care se delimitează de colegii de partid când sunt 'la ananghie'.

"Legat de Liviu Dragnea, a fost o decizie politică, a fost oribil şi a fost o zi foarte tristă pentru noi ieri, a fost cumplită pentru întregul partid şi nu vreau să fiu surprins în perioada imediat următoare să aflu că există totuşi colegi care se vor delimita de el.

M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noştri când sunt la ananghie. M-am săturat să văd colegi de-ai mei care se delimitează de Olguţa Vasilescu când are cătuşele la mâini", a spus Ştefănescu înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

El a mai spus că deocamdată nu ştie dacă premierul Viorica Dăncilă vrea să îl schimbe din funcţia de secretar general al partidului.

Codrin Ștefănescu: ”Iată că n-am făcut scut, că lucrurile s-au închis, instanța și-a spus cuvântul, noi putem comenta, liderul nostru este acum la pușcărie, deci ceea ce și-au dorit unii și alții.!”

Reporter: Mai este liderul dumneavoastră? Că Viorica Dăncilă pare să fie liderul dumneavoastră acum.

Codrin Ștefănescu: ”Viorica Dăncilă, conform statutului, trebuie să preia automat interimatul acestei funcții și suntem toți de acord în sensul ăsta. Ca să închid, n-aș vrea să încep o bătălie în interiorul PSD, eu am făcut apel la calm de ieri începând. Sper din tot sufletul să fim uniți, că dacă suntem uniți vom găsi soluții.”

Reporter: De ce vrea Viorica Dăncilă să vă schimbe din funcție?

Codrin Ștefănescu:Vom vedea, nu știu. Astea sunt de fapt zvonuri. Vom vedea după acest birou permanent, după CEX-ul de diseară, sper ca toți împreună să găsim soluții să păstrăm guvernarea și pentru a păstra majoritatea pe care o avem în Parlament. De altfel majoritatea noastră este foarte consolidată, relația noastră cu Călin Popescu Tăriceanu și cu ALDE este la fel, de camaraderie, de prietenie, și mergem în continuare pe acest drum.”

Sursa: Agerpres Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO