Silviu Prigoana a cerut Biroului Permanent al PDL excluderea din partid a lui Cristian Preda


Ultimul update: Luni 23 Iulie 2012 01:34
Data publicarii: Luni 02 Aprilie 2012 12:02
Categorie: Stiri Politice
Silviu Prigoana

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat pentru Mediafax ca a cerut in scris BPN al PDL excluderea din partid a lui Cristian Preda, pe motiv ca acesta nu se mai regaseste in PDL.

"Am cerut printr-o adresa scrisa BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece in ultima vreme dansul nu se mai regaseste in PDL si a facut afirmatii denigratoare la adresa presedintelui PDL si a candidatului partidului la Primaria Capitalei", a precizat Silviu Prigoana.

El a adaugat ca, dupa ce partidul a hotarat prin vot candidatul la Primaria Capitalei, Cristian Preda a continuat sa-l critice si a aflat cu stupoare ca Preda sustine un candidat independent la Primarie in defavoarea candidatului PDL.

"Chiar dupa ce partidul a hotarat prin vot cine va fi candidatul la Primaria Capitalei, dansul a continuat sa ma critice in afara partidului. Acum aflu cu stupoare ca dansul sustine la Primaria Capitalei un candidat independent in defavoarea candidatului PDL", a spus Prigoana.

El a precizat ca in urma cererii de excludere a lui Cristian Preda BPN va lua act si va vota aceasta cerere, iar in cazul in care votul va fi favorabil decizia apartine Consiliului National de Coordonare a partidului. "BPN va lua act de cerere de excludere a lui Cristian Preda, va vota, iar in cazul in care votul va fi favorabil decizia va apartine Consiliului National de Coordonare a partidului", a spus Prigoana.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, luni, ca ea considera de doi ani de zile ca atitudinea europarlamentarului Cristian Preda trebuie sanctionata, precizand ca ea nu va propune excluderea acestuia din partid, dar ca, daca se va propune acest lucru, ea va vota "pentru".

Sursa: Mediafax

Elena Udrea:
Silviu Prigoana: Din punctul meu de vedere, Cristian Preda va fi exclus din PDL
Cristian Preda: Am refuzat candidatura la Sectorul 4, am propus sa candidez la Primaria Capitalei
VIDEO PROTVPLUS.RO