12 Decembrie: Sergiu Nicolaescu, in Senat: Mai am putini ani de trait, va spun sincer "La revedere!"

Ultima actualizare: 03-01-2013 13:03

Senatorul PSD Sergiu Nicolaescu le-a adresat multumiri, miercuri, colegilor din Senat pentru perioada petrecuta impreuna, precizand ca nu a mai candidat pentru un nou mandat deoarece mai are putini ani de trait pe care vrea sa-i termine in profesia sa. 

"Vreau sa va multumesc pentru acesti patru ani minunati pe care i-am petrecut impreuna, in care dumneavoastra mi-ati daruit stima si consideratie, simtaminte pe care si eu vi le datorez. Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau sa va spun un sincer «La revedere!» si vreau sa va spun in acelasi timp «La multi ani!» si sarbatori fericite", a spus Nicolaescu de la tribuna Senatului, in ultima sedinta a actualei legislaturi, fiind aplaudat de cei prezenti.

Doua dintre cele mai de succes filme ale lui Sergiu Nicolaescu sunt astazi la ProTV:
ora 17.00 – Nemuritorii
ora 20.30 – Un comisar acuza

Sergiu Nicolaescu a fost ales pentru prima data parlamentar in 1990, pe listele FSN, iar in actuala legislatura a incheiat al cincilea mandat in Parlament.

Singura legislatura in care nu a fost parlamentar a fost cea din 2004-2008. Nicolaescu a fost membru al Comisiilor de cultura din Senat in fiecare legislatura si a detinut presedintia comisiei in actuala legislatura.

Nicolaescu are varsta de 82 de ani. El este regizor, actor de film, scenarist si producator de film, fiind totodata intre cei care au luat parte la Revolutia din 1989.

 

Update 3.01.2013. Sergiu Nicolaescu a murit. Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe.

Mai multe detalii puteti afla de aici: 

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sergiu-nicolaescu-a-murit.html

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO