Şerban Nicolae acuză fraude ale opoziției la europarlamentare: "Veți da socoteală!"

Dată publicare: 18-06-2019 17:42
Dată actualizare: 18-06-2019 17:51


Şerban Nicolae

Senatorul PSD Şerban Nicolae le-a spus, marţi, parlamentarilor Opoziţiei că aceştia "vor da socoteală pentru fraudele" de la alegerile europarlamentare din 26 mai.

"Vorbiţi de alegerile din 26 mai, s-au finalizat cumva numărătorile? Sunt peste 2.000 de procese verbale unde nu se potrivesc cheile nicidecum (...) Veţi da socoteală pentru fraude, nu o să scăpaţi, asta este o promisiune. Cei care au votat de mai multe ori, cei care s-au făcut că nu pot să voteze vor da socoteală. În legătură cu infracţiunile de la aceste alegeri vom mai vorbi. Aş vrea să văd că facem modificările necesare în aşa fel încât să nu mai avem fraude electorale cu care să vă lăudaţi şi care să vă dea mai multe voturi decât meritaţi", a precizat Nicolae, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

Totodată, senatorul PSD a criticat "compromisul absolut ticălos" pe care l-au făcut semnatarii moţiunii în "chestiunea privind Valea Uzului".

"Acest compromis, absolut ticălos, pe care l-au făcut semnatarii moţiunii cu chestiunea privind Valea Uzului şi Cimitirul de la Valea Uzului. Da, semnatari ai moţiunii, aveaţi voturile UDMR şi fără acest text. Laşitatea, compromisul cu orice preţ, dorinţa aprigă de putere vă face să faceţi o mare ticăloşie. Puteţi să vă puneţi alături de Petrov, în acest exerciţiu al ticăloşiei, să vindeţi mormintele unor soldaţi doar pentru a accede la putere? (...). Indiferent cât de mult şi-ar dori unii puterea, indiferent cât şi-ar dori URSS PLUS şi alţii să-şi dovedească capacitatea zero de guvernare, nu fiţi complicii marii trădări legate de Valea Uzului. Acest text, cu această mizerie, nu poate fi votat. Acolo (n.r. - Valea Uzului), românii care s-au dus cu sobor de preoţi au aprins lumânări şi există dovezi, au pus flori la toate mormintele, inclusiv la cele care aveau care aveau cocarda maghiară", a susţinut Şerban Nicolae.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO