Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu vrea sa fie primar al Craiovei

04-02-2011 15:13

Lia Olguta Vasilescu

Senatorul PSD de Dolj, Lia Olguta Vasilescu, si-a anuntat joi seara intentia de a candida la functia de primar al Craiovei. Ea sustine ca recentele sondaje de opinie o indreptatesc sa faca acest lucru.

"Disolutia autoritatii intr-un oras atat de important care, desi si-a ales un primar, este condus de o cu totul alta persoana, pentru ca justitia a stabilit asa, a facut ca totul sa devina haotic, iar cetatenii, care nu au nicio vina, sufera pentru ca deciziile care se iau pentru ei sunt proaste" - scrie Lia Olguta Vasilescu pe blogul personal.

Din acest motiv, explica senatorul PSD, a decis sa-si anunte candidatura pentru functia de primar al Craiovei, la viitoarele alegeri din 2012.

"Recentele sondaje de opinie realizate si increderea cetatenilor in mine ma indreptatesc sa cred ca decizia pe care am luat-o era una asteptata si ca, poate, a venit momentul ca o femeie sa castige o batalie atat de importanta", mai scrie senatorul PSD Dolj pe blog.

Conform Mediafax, Olguta Vasilescu are deja un contracandidat, chiar din interiorul organizatiei. Presedintele filialei municipale a partidului, Mihai Fifor, si-a anuntat la randul sau intentia de a candida la Primaria Craiovei.

Potrivit sursei citate, desemnarea candidatului PSD la primaria Craiova ar urma sa se faca in luna iunie, dupa ce vor fi realizate mai multe "studii" sociologice.
 

Sursa: Mediafax, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO