Ilie Sarbu: Intr-o luna sau doua puterea pierde majoritatea in Senat

04-02-2011 00:19

Ilie Sarbu

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat ca nu vor trece o luna sau doua si puterea va pierde majoritatea in Senat, el apreciind ca acest lucru s-ar putea intampla chiar si saptamana viitoare.

"Majoritatea la Senat se poate schimba in orice moment. Sunt suficienti colegi care stau pe ganduri. Vorbim cu ei, nu-i nici un secret. Fiecare dintre noi vorbim cu alti colegi de-ai nostri, care au indoieli, care sunt speriati, unii dintre ei, de ceea ce se intampla si normal ca in momentul in care vor vedea ca alianta despre care s-a vorbit si care in mod automat duce la un alt calcul electoral - ca nu va fi 65% sau 60%, dar va fi 55%, de unde mai poate sa ia actuala putere voturi, decat din strainatate daca aduce mai mult si o sa avem 120%... E posibil si lucrul asta!", a afirmat liderul senatorilor social-democrati.

Intrebat daca puterea si opozitia ar putea controla Biroul Permanent al Senatului pe rand, in urmatoarele sesiuni, asa cum a informat agentia MEDIAFAX, Ilie Sarbu a precizat ca s-a discutat si despre aceasta varianta.

Sursa: Pro TV

Tags: ilie sarbu, psd, senat,


VIDEO PROTVPLUS.RO