Seful Corpului de Control din Guvern canta la acordeon pe Youtube Valsul Tirolez si Adios Muchachos

Ultima actualizare: 07-04-2012 15:39
acordeon cover
ProFM

Noul sef al Corpului de Control al premierului, avocatul Dan Constantin Tudurache, lector la Facultatea de Drept a Universitatii "A.I. Cuza" din Iasi, apare pe Youtube intr-o serie de videoclipuri in care interpreteaza la acordeon diverse melodii.

Este vorba despre fragmente din "Valsul Tirolez", "Valurile Dunarii" si "Adios Muchachos", potrivit Mediafax.

De altfel, in partea de jos a imaginilor se regasesc adresa de mail si numarul de telefon al lui Dan Constantin Tudurache, acelasi de pe site-ul Baroului Iasi.

Interpretarea la acordeon a proaspatului sef al Corpului de Control este comentata de catre unii dintre studentii sai, cu aprecieri, dar si critici. "Foarte frumos si foarte bine interpretat! Felicitari domnule profesor!!!" si "Matale nu esti sanatos", sunt comentariile studentilor.

Intrebat, marti dimineata, de ce a ales sa posteze pe Youtube astfel de clipuri video, Tudurache a raspuns ca nu doreste sa faca nicio declaratie pe aceasta tema. "Nicio declaratie acum! Am spus nicio declaratie acum. O zi buna", a fost raspunsul lui Tudurache, care insa nu a negat autenticitatea imaginilor postate pe Youtube.

Mai mult, la cateva minute dupa acest raspuns, clipurile video in care Tudurache apare cantand la acordeon au fost sterse de pe Youtube.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO