Scandal în PNL din cauza noii şefe de la Capitală. Avertizări cu ”crocodili” și ”șobolani”

25-06-2019 18:54


A ieşit scandal între liberali, pentru şefia organizaţiei Bucureşti.

Deşi câteva sute de membri din Capitală au cerut printr-o scrisoare numirea lui Rareş Bogdan, Ludovic Orban a decis singur că postul merge la Violeta Alexandru, fost ministru pentru dialog social în guvernul Cioloş şi proaspăt membru de partid. Invocând mandatul primit de la colegi, Ludovic Orban nu s-a consultat cu nimeni atunci când a decis că Violeta Alexandru poate prelua şefia PNL Bucureşti. Colegii săi pretind că nu au ştiut nimic în legătură cu acesta nominalizare, iar când au aflat, a izbucnit scandalul.

"Ea este un om elegant, distins. I-am spus că la Bucureşti sunt şi crocodili, şi şobolani mari, şi persoane care trebuie să fie puse la punct când e cazul, să nu se lase încălecata", spune Rareş Bogdan

"Faptele vorbesc despre mine, nu cred că trebuie să caut crocodili şi şobolani", a replicat Violeta Alexandru.

Rareş Bogdan a fost primul care a criticat decizia lui Orban. Acesta a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că e gata să preia postul dar a pus condiţii - să numească şi şefii de filiale. De altfel, şase sute de membri ai PNL Bucureşti au semnat o scrisoare şi au cerut ca fostul realizator TV să primească funcţia. În şedinţă, câţiva lideri i-au reproşat lui Orban că a refuzat numirea lui Rareş Bogdan ca să nu îi deschidă acestuia calea către şefia partidului.

"Povestea cu Rareş Bogdan preşedinte e o poveste spusă numai de unii. Cum să mă tem, e o poveste falsă", spune Orban

"Într-o căsnicie nu e mereu soarele sus pe cer, s-au spus lucruri dure, dar lucrurile trebuie să rămână aici", a declarat Rareş Bogdan.

VIDEO PROTVPLUS.RO