VIDEO. Scandal cu Diana Șoșoacă în Parlament. Senatoarea a cerut ajutor la 112

Dată publicare: 13-04-2021 13:11
Dată actualizare: 13-04-2021 17:29


Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut scandal, marți, la ușa Comisiei Juridice din Senatul României, unde i s-a interzis accesul pentru că nu avea o mască sanitară de protecție, potrivit normelor de prevenire a cazurilor de îmbolnăvire cu Covid-19..

Mai exact, senatoarea purta o mască din plastic, care îi acoperea doar gura.

 

În ședință urma să se discute propunerea de sancţionare a senatoarei Diana Şoşoacă pentru încălcări ale prevederilor regulamentare.

Ea a fost acuzată că nu respectă măsurile de protecţie sanitară şi nu poartă mască în sala de plen, instigă la ură în luările de cuvânt, jigneşte şi folosește un discurs xenofob, homofob şi extremist.

Din acest motiv, Diana Șoșoacă a vrut să intre în sala de ședințe, însă președintele comisiei, Laura Scântei, i-a refuzat accesul și a rugat doi colegi să păzească ușa, să nu o lase să intre.

Din acel moment, Șoșoacă a început să se certe cu funcționarii comisiei, amenințându-i că va suna la 112, să cheme poliția, ceea ce ... s-a și întâmplat.

 

Diana Șoșoacă: ”Mă bateți? Deci îmi rupeți piciorul. Îmi rupeți piciorul! Îmi rupeți piciorul!”

Funcționar: Vă rugăm să ne înțelegeți și pe noi, că nu este permis accesul fără mască.

Diana Șoșoacă: ”Nu, nu vă înțeleg. Dumneavoastră încălcați dreptul unui senator să intre într-o încăpere. Arătați-mi ordinul scris. Arătați-mi ordinul scris, acum! Arătați-mi ordinul scris, acum!”

La un moment dat, însă, senatoarea Șoșoacă a reușit să-i păcălească pe cei care păzeau sala de ședință. Profitând de un moment de neatenție al acestora, senatoarea a fugit pe ușă, în râsetele jurnaliștilor. VIDEO aici.