Sarmale, pastrav la cuptor si saramura de pui. Nu e meniu de taverna, ci de Parlament
Sarmale, pastrav la cuptor, legume cu parmezan si saramura de pui! Sunt doar cateva din delicatesele cu care vor fi intampinati senatorii in propriul restaurant, care se va deschide in curand.
Pretentiosi din fire, alesii au facut o comisie speciala, formata din angajati ai Senatului, care sa guste inainte mancarea. Comisia va stabili care dintre firmele ramase in competitie va gati pentru parlamentari.
Salivand dupa bunatati, degustatorii au incercat, prima oara, ciorba. Dupa fiecare sorbitura, lasau lingura deoparte si notau pe o hartie impresiile. De dupa galantare, bucatarii le studiau cu inima stransa fiecare gest. Vine randul pastravului preparat la cuptor. Unul dintre degustatori sesizeaza o mica problema.
Mai apare insa o problema pe lista: lipseste cutitul pentru peste.
Dupa sarmale si saramura de pui, degustatorii de ocazie au inceput sa se ridice tot mai greu de la masa. Nu s-au dat insa batuti, constienti fiind ca, de decizia lor, depinde satisfactia culinara a senatorilor.
Si s-au sacrificat! Cu vreo opt feluri de mancare, la care au adaugat si cate o savarina. Noul restaurant la senatului va fi deschis in cel mult o luna. Un meniu va costa 20 de lei.
Sursa: Pro TV
Etichete: politicieni, Parlament, parlamentari, bucatari,
Dată publicare:
17-06-2011 18:12