Romanii, chemati de parlamentari la biserica de Ziua Rugaciunii

01-07-2010 00:00

Romanii trebuie sa merga la biserica si sa se roage cel putin o data pe an. Toti in acelasi timp, dupa cum vor parlamentarii nostri. Ca sa-i intoarca pe alegatori cu fata spre Dumnezeu, au facut si o lege in acest sens.

Astfel, prima duminica din octombrie este declarata Ziua Rugaciunii si devine sarbatoare nationala. Preotii sunt incantati si-i asteapta pe credinciosi la slujba.

Alesii nostrii au stat, au cugetat si au tras concluzia: "valorile eticii si moralei crestine s-au degradat foarte tare", asa ca romanii au nevoie de o zi speciala in care sa se roage.

Prima duminica din luna octombrie devine sarbatoare legala, numita "ziua nationala de rugaciune". Preotii sunt incantati de idee, mai ales ca, spun ei, in ultimii ani romanii nu prea s-au mai inghesuit la slujbe.

In randul credinciosilor, parerile sunt impartite. Unii n-au nevoie de o zi speciala ca sa se roage, altii, in schimb, cred ca se impune.

Legea se afla in acest moment in dezbaterea comisiei de munca a Senatului. Avand in vedere ca alesii au plecat deja in vacanta, cel mai probabil ar putea fi adoptata la toamna.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO