Dragnea: Nu mă pot delimita de Iliescu. Dosarul Revoluției e o mascaradă


Ultimul update: Vineri 12 Aprilie 2019 21:12
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2019 20:52
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că dosarul Revoluţiei care a fost trimis în instanţă este "o mascaradă" și spune că nu se poate delimita de Ion Iliescu.

Dragnea spune că dosarul Revoluţiei este "o mascaradă" prin care procurorul general Augustin Lazăr încearcă să abată atenţia de la "grozăviile" care au ieşit la iveală despre el.

"Dosarul Revoluţiei trimis de Lazăr la instanţă este o mascaradă, ca să încerce să abată atenţia de la grozăviile care au ieşit la iveală despre el. Ca şi premiul pe care o să-l primească săptămâna viitoare de la un ONG, care, vezi Doamne, luptă pentru democraţie şi drepturile omului", a spus Dragnea la Craiova, răspunzând unei întrebări din partea presei, scrie Agerpres.

Liderul PSD a mai afirmat că nu se poate "delimita" de fostul preşedinte Ion Iliescu, care a fost trimis în judecată de procurorii militari pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii în dosarul "Revoluţiei din decembrie 1989".

"Ion Iliescu este un om pe care îl apreciez, un om care a ţinut România în graniţele ei şi în stabilitate într-o perioadă foarte grea. Eu cred că este o mascaradă", a spus Liviu Dragnea.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO