Miting PNL, interzis la Alexandria din cauza "Iepurașului": "România e prizoniera PSD"


Ultimul update: Vineri 12 Aprilie 2019 19:56
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2019 19:51
Categorie: Stiri Politice
PNL, sigla

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, anunţă că un miting de lansare a candidaţilor la europarlamentare care urma să aibă loc pe 20 aprilie a fost interzis de Primăria orașului Alexandra.

Robert Sighiartău susţine că această acţiune abuzivă a liderilor social-democraţi din Teleorman arată "slugărnicia" în faţa liderului PSD, Liviu Dragnea.

"România e prizoniera PSD. Opoziţia e împiedicată să facă miting la Alexandria, în timp ce la Dolj oamenii sunt ameninţaţi pentru a merge la mitingul PSD de la Craiova! (...) PNL a solicitat Primăriei Alexandria în data de 4 aprilie 2019 autorizaţia pentru evenimentul PNL, programat a se desfăşura pe platoul din faţa Casei de Cultură, fără a primi vreun răspuns. Acesta a venit, însă, astăzi prin convocarea de către primarul Alexandriei a unei şedinţe extraordinare de consiliu local, care, prin suplimentarea netransparentă a ordinii de zi, a votat 2 hotărâri: prima hotărâre se referă la organizarea acţiunii: 'Vine Iepuraşul', după data de 15 aprilie, exact pe platoul din faţa Casei de Cultură; a doua hotărâre stipulează, surpriză, interzicerea oricăror manifestaţii publice pe perioada acţiunii 'Vine Iepuraşul'", afirmă Sighiartău într-un comunicat, informează Agerpres.

El subliniază că PNL îşi manifestă consternarea faţă de decizia aberantă a liderilor PSD de la Teleorman.

"Considerăm că acţiunea abuzivă a liderilor PSD Teleorman arată slugărnicia în faţa lui Liviu Dragnea, care, cel mai probabil, a ordonat direct interdicţia de a se organiza mitingul PNL", spune liberalul.

Sighiartău arată şi că în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora în judeţul Dolj, elevii şi bugetarii sunt "ameninţaţi" pentru a participa la mitingul ce se desfăşoară vineri la Craiova, la care participă şi Liviu Dragnea.

"Îi somăm pe Liviu Dragnea şi PSD să înceteze cu abuzurile şi presiunile. Mijloacele mizerabile pe care Liviu Dragnea şi PSD le folosesc arată doar panică şi disperare, pentru că ştiu bine că sunt în cădere liberă în toate cercetările sociologice", afirmă secretarul general al PNL.

El conchide că PNL îşi rezervă dreptul de a apela la toate mijloacele legale pentru a sancţiona aceste derapaje.

"România tinde să arate a stat capturat de oligarhia pesedistă", mai spune Robert Sighiartău.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO