Raspunsul lui Crin Antonescu, atunci cand a fost intrebat daca il va gratia pe Adrian Nastase

05-07-2012 13:31

Crin Antonescu, Adrian Nastase

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca in situatia in care va ajunge in postura de presedinte interimar, ca urmare a suspendarii din functie a lui Traian Basescu, va exercita aceasta functie in mod "responsabil si discret".

Afirmatiile lui Antonescu au venit dupa ce jurnalistii l-au intrebat daca are in vedere o eventuala gratiere a fostului premier, Adrian Nastase.

"Sunt elemente simple, nu stiu cat de eficiente ale dotarii propagandistice de la unitatea de propaganda. (...) O asemenea tema, o asemenea diversiune, daca o sa observati, este reluata de 7-8 jurnalisti, comentatori din diferite posturi de TV sau publicatii atunci cand se apasa pe buton", a replicat Antonescu.

Totodata, el a dat asigurari ca, in situatia in care va ajunge presedinte interimar, va exercita aceasta functie in mod "resposabil si discret".

"Eu refuz sa discut despre ce o sa fac sau nu o sa fac, pot sa va spun de pe acum, dar nu dezvolt mai mult, daca vom fi intr-o asemenea situatie inteleg ca pe perioada de pana la referendum, daca va trebui sa indeplinesc aceasta functie, sa o exercit responsabil si discret, constient ca una este un presedinte ales si una este un presedinte al Senatului, care din ratiuni de functionare a institutiilor, din ratiuni birocratice tine locul presedintelui", a precizat liderul PNL.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO