PSD Teleorman îi urează ”La mulți ani” lui Liviu Dragnea, aflat în închisoare

Dată publicare: 28-10-2019 10:42
Dată actualizare: 28-10-2019 10:50


Liviu Dragnea

Organizația PSD Teleorman i-a urat, luni, fostului președinte al PSD Liviu Dragnea, aflat în închisoare, ”La mulți ani” cu ocazia aniversării zilei sale de naștere.

Mesajul de felicitare a fost postat pe pagina de Facebook a organizației PSD Teleorman, care l-a numit pe Dragnea ”patriotul care ne-a insuflat în ultimii ani puterea de a continua să luptăm pentru România”.

”Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA!

LA MULȚI ANI, LIVIU DRAGNEA!
Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!

#teleormăneanul_nostru
#la_mulți_ani_sănătoși” -
se arată în mesajul de pe rețeaua de socializare.

Liviu Dragnea a împlinit astăzi 56 de ani.

Fostul președinte al PSD a fost condamnat definitiv în 27 mai, de magistraţii ICCJ, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar, Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

"Liviu Dragnea a conceput întreaga activitate infracţională în legătură cu angajările fictive de la Direcţia de Protecţia Copilului Teleorman şi a dat declaraţii nesincere în instanţă".

Aşa îşi motivează judecătorii instanţei supreme decizia de a-l trimite după gratii pe fostul preşedinte al PSD. Iar pedeapsa dată, în opinie majoritară, se arată în motivarea condamnării dată miercuri publicităţii - este proporţională şi menită să îi dea ocazia lui Liviu Dragnea să îşi schimbe atitudinea.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO