PSD se transforma: fara mici si bere de 1 Mai muncitoresc!

×
Codul embed a fost copiat

Social-democratii au luat decizia de a sarbatori ziua de 1 Mai prin proteste sociale in fiecare organizatie judeteana. PSD vrea in acest fel sa demonstreze forta filialelor, dar si legatura dintre partid si semnificatia zilei de 1 Mai.

 

Potrivit unui document discutat de CExN al PSD, si obtinut de MEDIAFAX, "in contextul protestelor sociale si al accentuarii problemelor economice, PSD are obligatia de a arata ca trateaza cu deosebita importanta aceasta zi, fiind un prim pas spre afirmarea fiecarei organizatii, la nivel local, in perspectiva viitoarelor batalii politice".

In acelasi document se arata ca principalul partener al PSD va fi miscarea sindicala, urmand ca, impreuna cu sindicatele, PSD sa marcheze 1 Mai prin mitinguri si mesaje politice.

Citește și
Victor Ponta
Ponta: Cei indragostiti de Traian Basescu nu au ce cauta in PSD
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
 "Elementul central al zilei este legat de semnificatia initiala a sarbatorii, respectiv marcarea castigarii dreptului la munca (ziua de munca de opt ore). Aceasta inseamna renuntarea la atitudinea festivista in favoarea cele grave, alaturi de concentrarea resurselor umane si materiale ale partidului catre organizarea de astfel de evenimente", se arata in documentul citat.

Conform aceleiasi surse, mesajul central de 1 Mai va fi "PSD lupta pentru dreptul romanilor la munca, impotriva somajului si impotriva Guvernului care transfera costurile crizei pe umerii oamenilor simpli".

De asemenea, filialele locale ale PSD trebuie ca, pana pe 20 aprilie, sa realizeze un calendar comun de actiuni de protest impreuna cu structurile sinicale judetene si sa transmita aceste informatii la Cabinetul presedintelui PSD, Victor Ponta.

Documentul prevede ca se va asigura, totodata, logistica necesara acestor evenimente, in acord cu Secretariatul general al partidului, fiind nevoie de oameni care sa realizeze filmarea si fotografierea evenimentelor "in conditii bune", de amenajarea scenelor, de statii de amplificare, de steaguri si bannere, pe baza modelelor primite de la centru. De asemenea se vor tipari si materiale de promovare care vor fi realizate conceptual la centru si trimise, ca macheta, fiecarei filiale.

Astfel, fiecare organizatie va face un miting de 1 Mai, intr-o piata centrala din oras, unde "se va aborda o atitudine serioasa, grava, dinamica, marcata de importanta evenimentului si de importanta sociala grava a situatiei". De asemenea, se vor organiza scene de unde sa se transmita aceste mesaje, care vor fi acompaniate sonor de imnul PSD, Hora Unirii.

Totodata, documentul prevede ca de 1 si 2 Mai sa se asigure participarea la cat mai multe emisiuni locale a liderilor politici importanti din fiecare judet.

Documentul prevede, de asemenea, obligativitatea pentru toate filialele de a filma si fotografia evenimentul organizat si de a transmite, in maxim doua ore de la terminarea acestuia, imagini si fotografii la centru, pentru a fi procesate.

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Victor Ponta - vedeta pensionarilor PSD!
Victor Ponta - vedeta pensionarilor PSD!

UPDATE: "Sa traiti, domnule...Titulescu!" Este primirea pe care i-au facut-o lui Victor Ponta pensionarii din PSD.

Ponta: Cei indragostiti de Traian Basescu nu au ce cauta in PSD
Ponta: Cei indragostiti de Traian Basescu nu au ce cauta in PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, luni, ca membrii de partid care "il plac" pe Traian Basescu nu au ce cauta in PSD, el neafirmand insa explicit ca cei in cauza vor fi exclusi din partid.

Adrian Nastase, reales la conducerea Consiliului National al PSD
Adrian Nastase, reales la conducerea Consiliului National al PSD

UPDATE: Adrian Nastase a fost reconfirmat, joi, la sefia CN al PSD, el obtinand, dupa numararea a peste 90% dintre voturi, mai mult de jumatate dintre acestea.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.