PSD, după ce a aprobat Bugetul pe 2019 în februarie: ”Iohannis a blocat investițiile”


Ultimul update: Luni 25 Februarie 2019 11:09
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019 10:53
Categorie: Stiri Politice
dragnea iohannis

Partidul Social Democrat îl critică pe Facebook pe Klaus Iohannis, pentru că a anunțat că va contesta Bugetul pe 2019 la Curtea Constituțională.

 

Deși a adoptat bugetul pe 2019 cu 2 luni întârziere, în februarie, PSD susține că președintele este cel care a blocat investițiile la nivel local și că are o ”obsesie” de a ataca partidul aflat la putere.

De asemenea, Partidul Social Democrat folosește din nou expresia ”pune bețe-n roate” cu privire la Iohannis.

În finalul mesajului, i se transmite președintelui că va trebui să își ceară scuze față de părinții și copiii care nu vor beneficia de alocații mărite de la 1 martie. Totuși, PNL este cel care a inițiat și a trecut proiectul privind mărirea alocațiilor. La scurt timp, PSD a încercat să se opună și a cerut chiar reluarea votului, însă fără succes. Apoi, a doua zi, PSD a aprobat măsura de creștere a alocațiilor și s-a lăudat cu ea.

Mesajul postat luni de PSD cu privire la Bugetul pe 2019:

Iohannis a blocat toate investițiile noi la nivel local. Niciunul dintre primarii sau președinții de consilii județene nu poate demara investiții noi din cauza președintelui care a contestat bugetul la Curtea Constituțională. Deci, din cauza obsesiei sale de a ataca și de a bloca PSD, Iohannis pune bețe-n-roate chiar primarilor din partidul care îl susține la alegerile prezidențiale. Dar cei care suferă în final sunt cetățenii care așteaptă realizarea noilor investiții în drumuri, școli și spitale. Dacă plângerea sa la Curtea Constituțională va fi respinsă, Iohannis va trebui să își ceară scuze față de toți copiii și părinții care nu au primit alocațiile mărite de la 1 martie și față de toți cetățenii care așteaptă realizarea investițiilor în localitățile și județele lor!

 

Sursa: Facebook.com

VIDEO PROTVPLUS.RO