Pe patul de spital, senatorul Voicu asteapta sa vada daca va fi arestat

25-03-2010 00:00

DNA a primit avizul privind arestarea lui Voicu. S...
Pe patul de spital, senatorul Voicu asteapta sa va...

Senatorul Catalin Voicu nu va fi externat de la spitalul Universitar. El are nevoie in continuare de monitorizare in sectia cardiologie si primeste tratament, care a inceput partial sa-si faca efectul.

De asemenea, medicul Bogdan Popescu, citat de Mediafax, a declarat ca starea senatorului Catalin Voicu "este in continuare grava".

Medicul a mai precizat ca pacientul ramane in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, iar daca autoritatile decid ca el poate fi ingrijit la o alta unitate sanitara, atunci va pleca de la SUUB cu recomandarile medicale.

Bogdan Popescu a mai spus ca Voicu nu a mai cerut, pana in prezent, sa paraseasca Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

In timp ce senatorul se trateaza la spital, hotararea in cazul cererii de arestare a lui a fost transmisa Ministerului Justitiei de catre presedintele Senatului.

De asemenea, omul de afaceri Costel Casuneanu a fost audiat de anchetatorii DNA, mai putin de o ora. El a declarat ca suma pe care anchetatorii presupun ca i-ar fi dat-o lui Voicu drept mita, ca sa intervina pe langa judecatorul Costiniu la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a-i rezolva favorabil un dosar, este de fapt un imprumut acordat senatorului.

Banii ar fi trebuit inapoiati, sustine omul de afaceri in decembrie anul trecut dar pentru ca procurorii l-au ridicat de pe strada, Voicu n-a mai putut sa-i dea inapoi. Casuneanu sustine ca va apela la instanta daca Voicu nu ii va inapoia banii.

In acelasi dosar mai sunt urmariti penal presedintele Sectiei civile a instantei supreme, Florin Costiniu, pentru complicitate la traficul de influenta savarsit de senatorul Catalin Voicu, precum si omul de afaceri Costel Casuneanu.

.


VIDEO PROTVPLUS.RO