EBa loveste din nou! Dupa succesuri, gramatica ii joaca feste!

25-03-2010 00:00

EBa loveste din nou! Dupa succesuri, gramatica ii ...
EBa loveste din nou! Dupa succesuri, gramatica ii ...

Limba noastra a incurcat-o iarasi pe Elena Basescu. Fata presedintelui a completat cu greseli un chestionar dupa cuvantul "succesuri" pe care l-a inventat intr-un discurs.

De altfel, modelul gresit de plural folosit de fata cea mica a presedintelui a fost copiat joi si de Elena Udrea, care s-a gandit la "stupuri" in timpul unei intalniri in Bucovina cu apicultorii din zona Sucevei. Udrea s-a corectat in cele din urma.

"SA-NTAMPLAT" scris legat- iata greseala strecurata intr-un banal chestionar al unei companii aeriene cu care Elena Basescu zboara de obicei la Bruxelles la Parlamentul European.

Fata presedintelui a completat acest chestionar, dar n-a stiut ca-i lipseste o liniuta de unire sau o cratima, precizeaza profesorii de limba romana.

Scrisul din chestionarul cu pricina seamana izbitor cu cel din declaratia de avere semnata de Elena Basescu. Ea nu a putut fi contactata pana acum.

Aparitia in presa a documentului a provocat - pe langa neplacerile europarlamentarului - si o ancheta interna in cadrul companiei, care a cerut sa fie identificata persoana care a facut public documentul.

Recent, EBa a avut ceva probleme si cand a citit un discurs in Parlamentul European.

.

Tags: elena basescu,


VIDEO PROTVPLUS.RO