Primarul sectorului 1, acuzat că minte, după o poză pusă pe Facebook: ”Fake news pe față”

Ultima actualizare: 17-01-2019 16:28
primaria sectorului 1
Facebook.com

PNL îl acuză pe primarul sectorului 1, Dan Tudorache, că ”minte” când spune că instituția pe care o conduce curăță zăpada, și că a postat pe Facebook fotografii vechi de 1 an.

Este vorba despre un mesaj al Primăriei Sectorului 1 postat pe rețeaua de socializare în 15 ianuarie 2019, în care administrația locală anunță că ”în Sectorul 1 se intervine pentru deszăpezirea și combaterea poleiului”.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a convocat în această dimineață comandamentul de iarnă pentru a se asigura că utilajele de intervenţie rapidă sunt pregătite să acționeze pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil şi pentru a preveni formarea poleiului.” - se mai arată în mesajul Primăriei.

Cu toate acestea, reprezentanții PNL afirmă că, de fapt, edilul Tudorache ”minte” și că fotografia în care angajații primăriei muncesc la zăpadă ar fi, de fapt, veche de 1 an.

Fakenews “pe față” la nivel de comunicare oficială.
Tudorache minte cum dă zăpada punând fotografii, astăzi, cu angajați care dădeau zapada acum un an!

Lucrătorii de la deszăpezire au înghețat în aceeași poziție din martie 2018 până în ianuarie 2019. Între timp, sectorul rămâne murdar și înzăpezit." - spun liberalii. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO