Preşedinţia nu comentează noul dosar a lui Dragnea. "Statul paralel, o invenţie a celor care au probleme cu justiţia"

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Palatul Cotroceni respinge acuzaţiile lansate luni de liderul PSD, după ce acesta s-a ales cu al treilea dosar penal la DNA.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi a vorbit în declaraţia de presă de marţi despre agenda şefului statului pentru următoarele zile, dar s-a abţinut de la comentarii despre dosarele penale ale preşedintelui Senatului.

„Preşedintele României îşi doreşte o justiţie independentă şi puternică: Beneficiarul unei justiţii independente şi puternice este societatea”, a răspuns purtătorul de cuvânt, întrebată dacă se va cere de la Cotroceni demisia lui Liviu Dragnea.

„În România nu există un stat paralel. Această formulare e o invenţie a celor care au probleme cu justiţia. Societatea beneficiază când statul de drept funcţionează aşa cum trebuie”, a declarat Dobrovolschi, legat de acuzaţiile lui Liviu Dragnea la adresa preşedintelui Iohannis.

Referitor la "revoluţia fiscală", Dobrovolschi a repetat punctul de vedere prezentat în trecut de Klaus Iohannis „Preşedintele a avertizat în nenumărate rânduri că politicile lipsite de predictibilitate pot să aibă efecte negative”. Ea nu a precizat ce va face concret preşedintele referitor la modificarea Codului Fiscal şi nu a comentat dacă şeful statului ar fi discutat cu ministrul Finanţelor pe acest subiect.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO