Premierul Cîțu: ”Sunt oameni care mă înjură, vor să protesteze, foarte bine”

Dată publicare: 22-03-2021 12:55
Dată actualizare: 22-03-2021 13:41


Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, că nu are nimic împotriva protestelor din România, chiar dacă acestea sunt organizate pentrtu a-l înjura, deoarece este liberal, iar ”protestele sunt ok”.

Șeful Guvernului a făcut aceste precizări în timp ce anunța că este nemulțumit de faptul că o parte a populației nu respectă măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor cu Covid-19, amintind în acest sens atât de localurile cu probleme, cât și de mitingurile împotriva măștilor de protecție.

"Acolo unde nu se respectă legea, voi fi intransigent. Nimeni nu este mai presus de lege. Din păcate, există şi parlamentari care instigă, îndeamnă la nerespectarea legii. Aici cred că este o problemă morală pentru aceşti oameni. Sunt parlamentari şi în acelaşi timp nu respectă legislaţia în vigoare. Nu am o problemă cu protestele, sunt liberal şi protestele sunt ok. Îmi dau seama că sunt oameni care mă înjură, vor să protesteze, foarte bine, dar să o facă respectând legea, să poarte mască. Este tot ceea ce le cer.” - a spus premierul Florin Cîțu.

Câteva sute de persoane s-au adunat, sâmbătă, în Piața Universității și în Piața Victoriei din București, pentru a protesta față de restricțiile impuse pentru combaterea pandemiei de COVID-19.


VIDEO PROTVPLUS.RO