Ponta, despre reducerea TVA la paine: Sunt tot felul de interese ca lucrurile sa nu se intample

Ultima actualizare: 04-04-2013 06:51
paine

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces, ca va exista o dezbatere importanta in Guvern privind proiectul de reducere a TVA la paine.

"O sa avem o dezbatere importanta in Guvern - si o sa va dam iarasi toate datele - legate de TVA la paine. Sigur ca apar documente pentru ca sunt tot felul de interese ca lucrurile sa nu se intample", a mentionat Ponta.

El a aratat ca proiectul privind reducerea TVA la paine este important pentru social-democrati si va fi implementat.

"Insa e un proiect important pentru noi si il vom face, pentru ca pe masura ce reusim sa inchidem din robinetele celor de la PDL putem sa demaram proiecte importante. insa noi va dam documente. Nu toata lumea o sa asculte de documente, e mai usor sa asculti de ce spune unul sau altul, insa e important sa fim pregatiti", a spus Ponta.

Ministerul Finantelor transmite ca proiectul de reducere al TVA la paine este de actualitate si reprezinta una dintre prioritatile asumate de Guvern pentru acest an si ca la nivelul institutiei nu exista niciun document "semnat de ministrul Finantelor" pe aceasta tema.

"La nivelul Ministerului Finantelor Publice nu exista niciun astfel de document oficial semnat de ministrul Finantelor. Proiectul de reducere al TVA la paine este de actualitate si reprezinta una dintre prioritatile asumate de Guvern pentru acest an", transmite institutia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO