Ponta: Boc a ipotecat casa, iar Ungureanu a inceput sa vanda din casa tot ce mai gaseste

Ultima actualizare: 15-09-2012 16:26
Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut, sambata, la mitingul USL, ca dupa ce Emil Boc "a ipotecat casa Romania", a venit Mihai Razvan Ungureanu, care "a inceput sa vanda din casa: patul, televizorul, tot ce mai gaseste".

Liderul PSD a sustinut, la reuniunea USL, ca nu vrea sa fie ca premierii numiti de presedintele Traian Basescu. "Uitati-va la cei doi premieri numiti de presedintele Traian Basescu, domnul Boc si domnul Ungureanu.

Si ganditi-va la Romania ca la o casa in care locuim cu totii. Boc ne-a ipotecat casa, ne-a oprit copiii sa mai mearga la scoala, le-a spus parintilor nostri sa nu se mai duca la spital ca nu mai sunt bani. A venit Ungureanu si a inceput sa ne vanda din casa: patul, televizorul, tot ce mai gaseste", a spus Ponta. El a reafirmat ca nu accepta sa fie numit premier de catre presedintele Basescu, ci vrea sa isi obtina mandatul in urma votului alegatorilor.

"Vreau sa explic de ce accept, sunt onorat si vreau sa fiu prim-ministru al acestei tari cu sprijinul dumneavoastra. Pentru ca pe altii nu i-am auzit si nu i-am luat in serios. Nu vreau sa ma puna Basescu nimic nicaieri. Nu vreau sa ma voteze in functie nici Ridzi, nici Pasat, nici Anastase, Boldea, nici Oltean, vreau sa ma votati dumneavoastra, vreau sa ma voteze romanii", le-a mai spus Ponta participantilor la mitingul USL.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO