Oprescu, la mitingul USL: Ma simt ca primarul interplanetar. Am aratat ca dezvoltarea este posibila

Ultima actualizare: 15-09-2012 11:46
Sorin Oprescu

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a luat cuvantul la mitingul USL, fiind intampinat cu aplauze, lucru care l-a determinat sa afirme ca este pe cale sa se simta "primarul interplanetar".

"O sa ma faceti sa ma simt la un moment dat primarul interplanetar", a spus Oprescu, aplaudat indelung de cele cateva mii de persoane aflate in sala.

Oprescu s-a pronuntat inca de la inceputul discursului impotriva actualului regim.

"Oamenii acestia care deja nu ne mai lasa sa traim normal trebuie opriti. (...) Cei care conduc acum Romania trebuie opriti. Trebuie sa iesim din camera de garda", a spus Oprescu.

Primarul general, care este sustinut de USL pentru un nou mandat, a apreciat ca "Romania are nevoie de un pic de liniste, de un pic de fericire si de un nou proiect". El a spus ca a simtit pe propria piele ce inseamna Elena Udrea la Bucuresti.

"Bucurestenii au vazut mai putin pentru ca eu nu m-am plans. Am strans din dinti si am mers mai departe", a continuat Oprescu.

Oprescu a spus ca, "dupa multi ani de taraganari", a realizat ceva.

"In timp de criza, Bucurestiul a mers bine, a avut crestere economica, am creat locuri de munca. (...) In timp ce in tara s-au taiat salarii, noi am incercat sa facem in Bucuresti o insula de responsabilitate. Si partial am reusit. Am aratat ca dezvoltarea este posibila si pe timp de criza", a declarat Oprescu.

"PDL crede ca pasajul Basarab este al lui Basescu, stadionul al lui Videanu si Bucurestiul al lui Udrea si Romania a lor. Noi, aici, credem ca pasajul, stadionul si toate celelalte sunt ale bucurestenilor, asa cum toate lucrurile pe care USL se pregateste sa le faca atunci cand va guverna vor fi ale romanilor si in beneficiul romanilor", a mai spus el.

Oprescu a adaugat ca a invatat din mandatul sau la Primaria Generala "ca se poate". Totodata, edilul Capitalei a afirmat ca nu este posibila colaborarea cu cei care au pus permanent piedica dezvoltarii.

"Nu putem colabora cu cei care permanent au pus piedica dezvoltarii, care au manifestat indiferenta fata de oameni, care au pus interesul personal si al clientelei mai presus de interesul populatiei. Salut decizia Congreselor dumneavoastra de a nu colabora cu PDL, dar mai ales determinarea membrilor dumneavoastra de partid", a mai spus Oprescu.

El i-a felicitat pe membrii USL pentru ca au trecut peste diferentele dintre ei.

"Am spus la un moment dat ca merg pana in panzele albe cu voi trei - Victor, Crin si Daniel. Va promit aceasta in mod solemn si astazi", a spus el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO